به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران ، به همت مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ بیست و هفتمین کارگاه مجازی با موضوع “آینده همین حالاست” با مبحث واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در علوم پزشکی و مهندسی پزشکی برگزار نمود.
در این کارگاه که جمعه ۲۴ دی ۱۴۰۰ با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد، دکتر مجید اسلامی دانشجوی پسا دکترا از اعضای مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ در خصوص اهمیت فضای مجازی گفت: فناوری های نوین در مبحث واقعیت مجازی و واقعیت افزوده حتما در آینده در بخش های پزشکی و مهندسی پزشکی کاربرد خواهد داشت.
دکتر اسلامی در این کارگاه مطالبی در خصوص تعریف واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و تفاوتهای آن دو، ابزارها و روش های مورد استفاده در این فناوریها را بیان کرد. وی همچنین از طریق پخش کلیپ های مختلف توسعه و کاربرد واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده(AR) و متاورس در علوم مختلف بویژه علوم پزشکی، دندانپزشکی، توانبخشی و مهندسی پزشکی را نمایش داد.
دکتر اسلامی در پایان کارگاه به سوالات همکاران پاسخ داد.
توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبهها، کارگاه دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال در روزهای پنج شنبه و کارگاه موضوعات در ارتباط با پژوهش در روزهای جمعه از ساعت ۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.و علاقه مندانان میتوانند از طریق لینک زیر در کارگاه به صورت رایگان شرکت کنند
. skyroom.online/ch/tums3/isargaran