به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران؛ دکتر محمدحسین انصاری فرد مدرس کارگاه هنر هشتم پس از مرور سر فصل های گذشته گفت: یکی از نکات بسیار مهم در روانشناختی که در موفقیت ما می تواند مؤثر باشد فاصله بین محل کار تا منزل است. به طوری که می توان گفت کشورهای توسعه یافته بخش عمده ای از مشاغل را به مشاغل خانگی یا دورکاری تبدیل کرده اند. به طور مثال کشورهایی مثل چین یا امریکا که یکی از بزرگترین کشورهای صنعتی دنیا محسوب می شود ۴۲ درصد تولید ناخالص ملی خود را از طریق مشاغل خانگی تامین می کند.
وی در ادامه به بحث جامعه شناختی پرداخت و گفت: موفقیت با خوشبختی متفاوت است، موفق به کسی گفته می شود که پله های ترقی را طی می کند و به آرزوهای خود می رسد ولی خوشبخت به کسی گفته می شود که دل شاد و روح با نشاط دارد.
افراد موفق دارای چند ویژگی هستند که عبارتند از: هدفمند با اهداف کاملاً مشخص، اثرگذار بودن به عوض اثر پذیربودن به دیگران، ادب آموختن، اهمیت دادن به موفقیت دیگران در کنار موفقیت خود، اعتقاد به اینکه وجودتان اگر در جایی مؤثر نیست قطعاً نبودتان هم احساس نخواهد شد، تقسیم بندی کارها، دانستن توانمندی های خود، عیب های خود را پنهان نمی کنند و از مطرح شدن عیب های خود عصبانی نمی شوند.
حال می خواهیم از طریق هنر هشتم خوشبختی فردی و خانوادگی را به جامعه و یا حتی به جهان گره بزنیم. در هنر هشتم بسیاری از نکاتی که مطرح می شود متکی بر مطالعات، نظرسنجی و پژوهش هایی است که انجام می شود که حتی بعضی از این پژوهش ها تا سی سال هم طول کشیده است.
وی گفت: خانواده یک محیط کوچک ساده و عمیق است ولی جامعه یک محیط بزرگ پیچیده و با عمق متفاوت است که دارای عوامل تأثیرگذار مشترکی هستند. شکاف نسلی، تروما (زخمی و رنجور شدن)، ستون های اتکاء، وضعیت فطرت، فضای مجازی، توازن انرژی و پنج ضلعی مدیریت جمعی( صداقت، کرامت، محبت، عقلانیت و مجاهدت ) از جمله عوامل تأثیرگذار مشترک هستند.
وی سپس در مورد رمز موفقیت ثروتمندان گفت: ثروتمندان موفقی که می توانند الگو باشند مانند: ارزش آفرین ها، یعنی کسانی که در جامعه در سطح جهانی آرزوها را به واقعیت تبدیل می کنند اهمیت ویژه ای دارند.
همچنین هفت رمز موفقیت ثروتمندان را عزم بالا برای موفقیت، عدم قانع بودن به وضع موجود، ریسک پذیری ،عشق به شغل خود، عدم توجه به سرزنش دیگران، بی انتها بودن آمال و آرزوها، برنامه مدار و انتقادپذیر بر شمرد.
در پایان دکتراحسان مقیمی مدیر امور ایثارگران از مسئولین به ویژه دکترعبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی و دکتر محمود بیگلر معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه که از برگزاری کارگاه حمایت و پشتیبانی کردند و همچنین از دکتر انصاری فرد و تمامی کاربران تقدیر و تشکر کرد و یادآور شد لیست اعضای هیئت علمی داخل و خارج از دانشگاه که در این کارگاه شرکت کردند برای معاونت فرهنگی ارسال خواهد شد و از این طریق گواهی به آدرس الکترونیکشان ارسال می شود و ی در خصوص کسب گواهی ضمن خدمت برای کارکنان دانشگاه گفت کارکنان پس از اینکه مشخصات خود را ارسال و در پروتست و پست تست شرکت کردند لیست آن ها برای معاونت توسعه ارسال خواهد شد .
توضیح اینکه کارگاه هنر هشتم پنجشنبهها با حضور دکتر انصاریفرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.
علاقهمندان میتوانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و بهعنوان میهمان وارد شوند. skyroom.online/ch/tums3/isargaran