ذهن مانند یک کشتزاری است وقتی که بذر پاشی می کنیم باید مدتی بگذرد تا آن بذر بارور شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران؛ دکتر محمدحسین انصاری فرد مدرس کارگاه هنر هشتم که به صورت مجازی برگزار شد پس از مرور سر فصل های گذشته تأثیرات متقابل شرایط و فضای حاکم بر خانواده و محل کار را شرح داد و گفت؛ خانواده خوشبخت خانواده ایست که علاوه بر اینکه پله های موفقیت را طی کرده و به اهداف آرمانی خود رسیده و فضایی مثبت و با محبت از زندگی را دارد و فیلسوف ها می گویند خانواده ای که خوشبخت است اَلمش (درد، فیزیکی و رنج، روحی و روانی)آن کمتر است و بعضی از این اتفاقات در اختیارمان است که آن ها را می توانیم کنترل کنیم ولی برخی اوقات اتفاقاتی است که از کنترل ما خارج است مانند عزیزی را از دست دادن که به عواطف ما رنج وارد می کند.
وی در ادامه به عواملی مانند محبت، احترام و رعایت خط قرمزها که انرژی های مثبت در خانواده ایجاد می کند اشاره کرد و، عواملی که سبب انرژی های منفی میشود را بر شمرد ایشان تاکید کرد اولین و مهمترین آن جدایی از همسر که به شدت با روح و روان سرو کار دارد، زیرا اولین عشق و اولین تماس های بین دو جنس مخالف مانند صحبت کردن، دست یکدیگر را گرفتن و غیره که اثراتش به مانند حکاکی بر روی سنگ است و به همین دلیل افرادی که ازدواج می کنند و به هر دلیل ناکام می شوند بسیار آسیب پذیر هستند و باید مراقب این گونه افراد باشیم و به همین دلیل گفته می شود منفورترین حلال خدا طلاق است. بعد از آن ورشکستگی و از دست دادن اعتبار، از دست دادن همسر، از دست دادن فرزند، از دست دادن والدین و خواهرو برادر، از دست دادن شغل، از دست دادن دوست و مونس و بیماری است.
دکتر انصاری فرد در ادامه با این پرسش که چگونه می توان انرژی مثبت و هویت بخشی را افزایش داد؟ تاکید کرد : چهل سؤال در روان شناختی وجود دارد که اگر فرد از این سؤالات امتیاز زیر هشتاد را بگیرد دچار بحران هویت است و چراهای زیادی در زندگی خود دارد و هر چه امتیاز پایین تر باشد یعنی دچار بحران هویت شدیدتری است و برای اینکه بحران از بین برود انرژی های منفی را می توان با انگیزه و نشاط و امید، انسجام و همبستگی، خلأهای تخریب کننده و سرایت کننده به دیگران، دلداری و امید بخشی و صبوری به جای سرزنش، پریشانی و سرخوردگی، حفظ واتیالیسم( متکی بر اصالت روح و روان و احساسات) و پشتوانه مکانیسم متکی بر اصالت عقل و منطق از بین برد.
سپس برای ارتقای واتیالیسم گفت؛ مهمترین هوش، هوش معنوی یا همان سلامت اخلاقی، پندار نیک و گفتار نیک و کردار نیک است که می توان احساسات و عواطف، نوع دوستی، ارده و انگیزه و نشاط دیگران را به خود جلب کرد.
دکتر انصاری فرد گفت؛ در محیط کار: سازمان شناختی محل کار، کارفرما، همکار، محیط فیزیکی و معنوی و فاصله محل کار تا منزل پنج عواملی است که در محیط کار می توان موفق بود یا خیر و اهمیت رفع خستگی ناشی از مسافت زیاد، آرامش در منزل و اتاق کار، گوش کردن موزیک یا سخن های گرم و با محبت، گلدان، آکواریوم و تابلوهای نقاشی، احترام،اقتدار و آرامش در مردها و محبت، توجه، قدردانی و نوازش و اتکا در زنان را برای موفق بودن در محیط زندگی را بسیار مهم ذکر کرد.
در پایان دکتراحسان مقیمی مدیر امور ایثارگران از مسئولین به ویژه دکترعبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی و دکتر محمود بیگلر معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه که از برگزاری کارگاه حمایت و پشتیبانی کردند و همچنین از دکتر انصاری فرد و تمامی کاربران تقدیر و تشکر کرد و یادآور شد پَروَنده های صوتی و تصویری کارگاههای مدیریت ایثارگران در سایت ایثارگران به آدرس ISSAR.TUMS.AC.IR بارگذاری شده و علاقه مندان میتوانند در قسمت مربوط به کارگاه مباحث جلسات گذشته را دانلود کنند.
توضیح اینکه کارگاه هنر هشتم پنجشنبهها با حضور دکتر انصاریفرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.
علاقهمندان میتوانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و بهعنوان میهمان وارد شوند. skyroom.online/ch/tums3/isargaran