به همت دفتر امور ایثارگران اردوی یکروزه بازدید از کاخموزه سعدآباد با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از کارکنان و اعضای هیئتعلمی ایثارگر و خانوادههای آنها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران به مناسبت ۱۲ بهمن بازگشت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۷ پس از ۱۴ سال تبعید به ایران مورد استقبال قریب به سه میلیون ایرانی قرار گرفت. این روز در تقویم رسمی با عنوان روز آغاز دهه فجر، مشخصشده است. به همین مناسبت اردوی یکروزه بازدید ایثارگران از کاخموزه سعدآباد و آثار بهجامانده از رژیم طاغوت برنامهریزی شد.
مجموعه سعدآباد با یکمیلیون و صد هزار مترمربع در پهنه پرطراوت کوهپایههای توچال و دره سرسبز دربند، بخش دلانگیزی از شمال شهر تهران را شکل داده است.
سعدآباد که از شمال با کوههای البرز، از مشرق با گلاب دره، از مغرب با ولنجک و از جنوب با تجریش همسایگی دارد، در زمان قاجار، محل استقرار و سکونت تابستانی شاهان این سلسله بوده است.
پس از کودتای ۱۲۹۹, در وسعتی تازه و الحاق باغهای مختلف، به اقامتگاه تابستانی رضاخان اختصاص یافت، کاخ و کوشکهایی به مناسبت و ضرورتهای گوناگون در جایجای این پهنهی برتافته از درختان کهن و سپیدار و سرو، به فاصلهای از بازمانده بناهای قاجار سر برآورده که طی سالیان به چهارده کاخ کوچک و بزرگ، هرکدام به سبک و شیوهای در معماری رسیده است.
در این بازدید علاوه بر کاخموزه سبز، ازدو موزه اسناد و مهر تمبر سلطنتی و موزه هنرهای زیبا با که مجموعهای نفیس و بینظیر از آثار نقاشی و آثار ارزشمندی از نقاشان دوران صفوی (قرن ۱۶-۱۷) تا دوران قاجار (قرن ۱۹) و شاهکارهایی از سهراب سپهری، حسین محجوبی، فرامرز پیل آرام، حسین زنده رودی و نقاشیهای مینیاتور استاد حسین بهزاد نیز در این موزه به نمایش گذاشتهشده بود مورد بازدید ایثارگران قرار گرفت.