به گزارش روابط عمومی دفتر ایثارگران این جلسه هماهنگی یکشنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۰ با حضور دکتر فا ضل نماینده مسئول میز بهداشت و درمان در دفاع مقدس، دکتر مقیمی مدیر دفتر امور ایثارگران، حجه الاسلام والمسلمین دکتر متوسل مسئول گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر مطهری نیا هیئت علمی گروه معارف برگزار شد.
ابتدا دکتر مقیمی گزارشی از برنامه درسی آشنایی با علوم دفاع مقدس از زمان مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ دستورالعمل اجرایی آن از وزارت بهداشت تا کنون بیان کرد. ایشان هدف اصلی این درس را انتقال تجربیات ایثار و فداکاری های بهداشت و درمان در سالهای دفاع مقدس، تقویت روح ایثارگری و معنویت در دانشجویان عنوان کرد.
سپس حجت الاسلام والمسلمین متوسل گفت: ارائه این واحد درسی با ۱۶ سر فصل و در ۱۴ الی ۱۸کلاس در هر ترم انجام می شود و کلاس ها از دوسال گذشته به دلیل شیوع کرونا بصورت مجازی است که در صورت حضوری شدن کلاس های دانشگاه بعلت تعدد کلاس ها با مشکل کمبود کلاس و استاد مواجه خواهیم شد که نیاز به برنامه ریزی های جدید داریم.
در ادامه دکتر مطهری نیا یکی از اساتید مدرس آشنایی با علوم دفاع مقدس، سرفصل های آموزش این درس، تعداد جلسات و فعالیت های جنبی برای افزایش آگاهی و نگرش دانشجویان در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت در حوزه دفاع مقدس تشریح کرد. ایشان یکی از چالش های فرهنگی در بین دانشجویان (بویژه دانشجویان گروه پزشکی)، هجمه های خبری و فرهنگی دشمنان در کنار بایکوت شدید رسانه های داخلی دانست.
پس از جمع بندی کلی راهکارهای زیر برای ارائه هرچه بهتر این درس و جذاب کردن کلاس ها برای افزایش علاقه و اشتیاق دانشجویان و تقویت معنوی و فرهنگی در آنان مطرح شد:
۱) برنامه ریزی برای تامین کلاس، استاد، برنامه ها و یا محتواهای آموزشی برای کلاس های حضوری در آینده
۲) برگزاری برنامه های بازدید از موزه دفاع مقدس و گلزار شهدا برای دانشجویان در هر ترم کنار سرفصل های دیگر این درس
دکتر فاضل پس از شنیدن مباحث مطرح شده گفت تا زمانی که برنامه ریزی ها انجام شود درس به شیوه گذشته در ترم بهمن ارائه شود. ایشان از پیشنهاد بازدید از گلزار شهدا و موزه دفاع مقدس استقبال کرد و گفت می توان ضمن جلسه ای با دکتر زاکانی و جلب همکاری شهرداری تهران برای تسهیل در اجرایی شدن آن اقدام نمود.