به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر غزل پورنسایی مشاور روانشناسی پس از مرور سرفصلهای جلسه قبل، به ادامه بحث پرداخت.
وی در ادامه بحث به تفاوت تفکر نقادانه تفکر پارانوئید پرداخت و گفت؛ پارانوئید یکی از انواع اختلالات شخصیتی است،که فرد نسبت به همسر، شریک عاطفی، فرزند و یا هر کس دیگری که با آن زندگی می کند شک و تردید دارد که منطبق با واقعیت نیست و ادراک فرد به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است و اگر افراد بخواهند در محیطی خطا قرار نگیرند باید دقت کنند که آن چیزی که در واقعیت می بینند و آن چیزی که خودشان از آن مطلب درک می کنند، آیا با هم هم پوشانی دارد یا خیر، در نظر داشته باشید که بین شک و احتیاط فاصله خیلی نزدیکی وجود دارد.
در تفکر نقادانه: هیچ عکس العملی نسبت به فرد مقابل نشان نمی دهیم و تا آخر به حرکت و رفتارش توجه می کنیم و بعد مورد نقد و بررسی قرار می دهیم ولی در تفکر پارانوئید(شک و تردید): نسبت به فرد مخاطب هم حالت تدافعی و هم حالت تهاجمی می گیریم .
در تفکر نقادانه احساس اینکه کسی پشت سر من غیبت یا صحبت می کند وجود ندارد ولی در تفکر همراه با شک و تردید یکسره ذهن شما درگیر است که فرد یا افرادی به طور مداوم در حال بدگویی و غیبت کردن از شما هستند.
تفکر قوی همراه با نقد اینگونه است که فرد حرفی که در جمع بیان می کند مورد تأیید اکثریت می شود ولی فردی که تفکر همراه با شک و تردید دارد اهدافش بی ربط و خارج از موضوع است و در نهایت به بحث و مجادله کشیده می شود.
وی در ادامه تأکید کرد کسانی که برای شما خبرچینی می کنند از آنها دوری کنید، بحث را عوض کنید و یا خیلی راحت به طرف مقابل تذکر بدهید که دیگر چنین عملی را برای شما انجام ندهند و با بیان اینکه برخورد با افراد خیلی مسن که شرایط متفاوتی دارند (زیرا آنها از نظر عقلی به حد زوال رسیده)، بحث با آنها بی فایده است ولی افراد جوان هر موضوعی را باید تجزیه و تحلیل کنند و به نتیجه مطلوب برسند.
در پایان دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن تشکر از ایشان متذکر شد پَروَنده های صوتی و تصویری کارگاههای مدیریت ایثارگران در سایت ایثارگران به آدرس ISSAR.TUMS.AC.IR بارگذاری شده و دوستان میتوانند در قسمت مربوط به کارگاه مباحثی که تاکنون گفتهشده را دانلود کنند و درصورت تمایل به عضویت در گروه وات ساپ افزایش کیفیت زندگی در ساعت اداری با شماره تلفن ۶۶۴۷۵۰۵۵ تماس حاصل نمایند
توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبهها با تدریس دکتر پور نسائی ، کارگاه پروپوزال نویسی سهشنبهها با تدریس دکتر نخستین انصاری و کارگاه هنر هشتم پنجشنبهها با تدریس دکتر انصاریفرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.
علاقهمندان میتوانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و بهعنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/virtualtums/issargaran