به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران، سومین جلسه زندگی هوشمندانه روز سهشنبه ۲۳ مهر ۹۸ با حضور دکتر احسان مقیمی، مدیر امور ایثارگران دانشگاه، دکتر رباب حامدی روانشناس و دکتر مهتاب بیات، مشاور امور زنان با حضور بیش از ۴۰ شرکتکننده در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد
در ابتدا دکتر مقیمی ضمن خیرمقدم به مهمانان و تشکر از حضور دکتر حامدی و تسلیت ایام اربعین حسینی به مباحث جلسه قبل اشاره کرد و سپس در خصوص موضوع جلسه یعنی احساس ارزشمندی وراهای تقویت توضیحاتی را ارائه داد.
در ادامه خانم دکتر حامدی به معنی احساس ارزشمندی پرداخت و گفت و این میتواند یک عامل درونی باشد و ربطی به تواناییهای ما ندارد؛ بنابراین وقتی این احساس را نداشته باشیم کل زندگی ماتحت تأثیر قرار میگیرد و ارتباطی خوبی با خود و دیگران نخواهیم داشت و دائماً دچار مشکلات مختلفی میشویم. به همین دلیل است که باید آن را حیاتی در نظر بگیریم. باید خودمان را همانطور که هستیم با هر خصوصیتی بپذیریم. این را بدانیم که انسان زاده شدهایم ارزشمندیم و احترام گذاشتن به خود خیلی اهمیت دارد. هرکسی برای خود یک فردی محترم است و جدا از داشتههای خود باید به وجود انسانی خود احترام بگذاریم
وی در ادامه مبحث احساس ارزشمندی گفت: هرکسی در طول زندگی به موانع مختلفی برمیخورد و باید قبول کنیم که موانع همیشه وجود دارند. هنر ما باید این باشد که از قبل برای موانع احتمالی آمادهباشیم مهارت حل مسئله را در خود تقویت کنیم و بدانیم بدون شک برای هر مسئلهای راهحلی است و اینطور نیست که آنها را غیرقابلحل در نظر گرفت…
مثلاً وقتی شکست میخوریم یک مدل ذهنی این است که فکر میکنیم همهچیزتمام شده و یک فرد شکستخورده هستیم و به خاطر همین هیچ تلاشی نمیکنیم درصورتیکه باید بافکرهای منفی کاری نداشته باشیم و مهارت عبور از افکارمنفی را تقویت نماییم.
دکتر حامدی در ادامه به مبحث کمالگرایی اشاره کرد و گفت: متأسفانه بسیاری از ما به دلیل کمالگرایی بیشازاندازه فراموش میکنیم که نمیتوانیم در همه زمینهها بهترین باشیم و در هر زمینهای خودمان را با بهترینها مقایسه میکنیم و همین موضوع باعث میشود که میزان نارضایتی از خودمان بسیار بالا رود. باید این نکته را در نظر داشته باشیم که هرکسی میتواند فقط در چند حیطه محدود جزو بهترینها باشد اما مشکل زمانی آغاز میشود که ما تلاش میکنیم که در همه زمینهها جزو بهترین باشیم.
یادآوری میگردد برنامه زندگی هوشمندانه توسط دفتر امور ایثارگران بهصورت ۶ جلسه در شش روز از تاریخ ۱۸ / ۴ / ۹۸ شروع و تاکنون سه جلسه برگزارشده جلسه چهارم این دوره روز سهشنبه مورخ ۸/۰۲۸ /۱۳۹۸ از ساعت ۳۰ : ۸ تا ۳۰ : ۱۵ در سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار میگردد.
این دوره با همکاری معاونت فرهنگی، معاونت غذا و دارو، معاونت توسعه، دفتر امور زنان، کمیته فرهنگی و اطلاعرسانی دفتر امور ایثار گران برنامهریزیشده است .
.