به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران؛ دکتر محمدحسین انصاری فرد مدرس کارگاه گفت؛ معمولاً در جامعه بشری دنیای امروز را می گویند دنیای ابر رقابت، یعنی در دنیای امروز رقابت آنقدر فشرده و سنگین و در حال تغییر است که کسانی که در این رقابت کند رفتار کنند و جا بمانند جبران آن خیلی سخت است و این رقابت هم شامل دنیای فردی، جامعه، کشورها و قاره ها می شود.
در دنیای امروز کسانی که در یک جامعه کار می کنند به چند دسته تقسیم می شوند؛
-کارفرما؛ کسی که یک محیط کاری کاملاً مشخص را مدیریت و نظارت دارد و بهره برداری می کند.
-کارآفرین؛ برخی موقعیت های شغلی را فراهم می کند.
-ارزش آفرین؛ کسی است که با خلاقیت های خود بنیانگذار و پایه گذار کار نو می شود.
-نو ارزش آفرین؛ به کسانی گفته می شود که تخیلات را به واقعیت تبدیل می کنند.
این نوع افراد کسانی هستند که بازار کار در اختیار آن ها است و بقیه افراد به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در اختیار یکی از این چهار نوع گروه هستند و این افراد چهار ویژگی خاص دارند؛ انگیزه بالا، دانش و مهارت(این دو لازم و ملزوم یکدیگرند)، ابزار و امکانات و پشتکار و استمرار و بعد از این مراحل باید کاملاً دقت داشته باشند که این افراد با دو بال اطلاعات و ارتباطات پرواز می کنند.
در عرصه ارتباطات باید یک سری موارد را در نظر گرفت که عبارتند از؛ اعتمادآفرینی، تعهد و وفاداری،انتخاب مخاطبان مناسب، شناخت ذائقه و علاقه و تطبیق خود با سرعت بسیار بالای تغییرات است. در عرصه اطلاعات هم باید دقت، صحت و سرعت را دارا باشند.
دکتر انصاری فرد در ادامه گفت؛ شغل یا فعالیت معولا فرایند زیر را طی میکند : بنیانگذاری، رشد سریع، بلوغ، تکامل، پیری و سرازیری، فرتوتی و مرگ و نابودی و در هر یک از مراحل فوق باید باخلاقیت و هوشیاری، یک جهش معنی دار را در مسیر اصلاح و ترمیم تدارک دید و سینوس های پیشرفت و تحول را کلید زد. رشد و موفقیت در هر نوع شغل و حرفه به دو صورت انجام می شود؛ رشد عمودی(متکی بر تفکر و دانش و توسعه) و رشد افقی(صرفاً متکی بر منابع مالی و گاهی هم رانت و شرایط خاص است و حالت ناپایدار و شکننده دارد).
وی گفت؛ در دنیای ارتباطات باید این مفاهیم را در نظر داشته باشیم: صداقت موجب اعتماد می شود و ایجاد ترغیب میکند، محبت موجب جذابیت می شود و کشش می آورد، دانایی موجب مقبولیت می شود و احترام می آورد و هوشمندی موجب صلابت می شود و بستر را برای فرمانبری و پذیرش فراهم می کند.
در پایان به سؤالات مطرحشده از طرف کاربران پاسخ داده شد و دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن تشکر از شرکت کنندگان متذکر شد پَروَنده های صوتی و تصویری کارگاههای مدیریت ایثارگران در سایت ایثارگران به آدرس ISSAR.TUMS.AC.IR بارگذاری شده و علاقه مندان میتوانند در قسمت مربوط به کارگاه مباحثی که تاکنون گفتهشده را دانلود کنند.
توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبهها با تدریس دکتر پور نسائی ، کارگاه پروپوزال نویسی سهشنبهها با تدریس دکتر نخستین انصاری و کارگاه هنر هشتم پنجشنبهها با تدریس دکتر انصاریفرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.
علاقهمندان میتوانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و بهعنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/tums3/isargaran