شانزدهمین نشست مجازی مسئولین ایثارگر واحدهای مختلف دانشگاه به همت دفتر امور ایثارگران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این نشست روز شنبه ۲۷ اردیبهشت با حضور دکتر عبدالرحمان رستمیان مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران برگزار شد.
در ابتدا مدیر امور ایثارگران ضمن خیرمقدم به دکتر رستمیان در اولین جلسهی ارتباط با رابطین ایثارگر واحدهای دانشگاه بهصورت مجازی و تشکر از زحمات دکتر مصطفی محقق مشاور سابق رئیس دانشگاه در امور ایثارگران به دو موضوع اصلی جلسه در رابطه با بزرگ داشت هشتمین همایش سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و تجلیل از مدافعان سلامت در سطح دانشگاه پرداخت .
دکتر مقیمی بیان داشت: ما هرسال همایش سوم خرداد را بهصورت حضوری در جمع عزیزان ایثارگر برگزار میکردیم ولی امسال به دلیل بیماری کرونا قرار است این برنامه در روز شنبه سوم خرداد از ساعت ۲۱ تا۲۳ بهصورت مجازی با برنامههای متنوع در قالب خاطره گویی و شعر و مسابقه برای خانوادهها برگزار شود.
در ادامهی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران ضمن اظهار خوشحالی به خاطر ایجاد زمینه توفیق خدمت به ایثارگران گفت با وجود همه سختیهای در ماهای اخیر به دلیل انتشار ویروس کرونا در کشور و مبارزه با این بیماری، این مبارزه خاطرات دوران هشت سال دفاع مقدس برای ما تداعی کرد.
معاون فرهنگی دانشگاه در ادامه افزود: اساتید و پزشکانی که در دروان دفاع مقدس درصحنههای جنگ حضور فعال داشتند در این برهه زمانی هم در بیمارستانها و مراکز درمانی بهطور شبانهروزی با تلاش زیاد به درمان بیماران بستری در بخشهای مختلف مشغول انجاموظیفه بودند و در کنار آنها هم سازمانهای مردمنهاد برای ایجاد پویشهای مردمی بهمنظور مقابله با ویروس کرونا بهصورت فعال کار خود را در کنار این عزیزان دنبال میکردند که اینیک قوت قلبی برای کادر درمان بود.
این عضو هیئتعلمی دانشگاه اظهار داشت: خیرین در بیمارستانها به کمک و پشتیبانی بخشها آمدند و اتفاقات خیلی خوبی درزمینهٔ های مالی با کمک مالی بالای ۱۰ میلیارد تومانی توسط این افراد و همچنین کمکهای بانک اقتصاد نوین و موسسه خیریه نرجس خاتون ازجمله مؤسساتی بودند که کمک شایانی در این روزهای کرونایی از خود نشان دادند.
دکتر رستمیان در ادامه از رابطین ایثارگر خواست: کسانی که درزمینهٔ ی کمکرسانی به امر مداوای بیماران در این زمینه از خود فداکاری نشان دادند رصد و شناسایی کرده تا بتوانیم این ایثارگری هادر آینده به ثبت برسانیم.
وی در ادامه گفت: تا کید رهبر معظم انقلاب در رابطه با تلاشها و ازخودگذشتگیهای مدافعان سلامت هم مانند روزهای دفاع مقدس باید بازخوانی به تصویر کشیده شود.
در ادامه این نشست مجازی رابطین ایثارگر به بیان خاطرات و ازخودگذشتگی کادر درمان در روزهای سخت در بیمارستانها و شبکههای بهداشت ودرمان پرداختند.
در ابتدا سهیلا پناهی فرزند شهید و رابط شبکه بهداشت ری به بیان خاطرات روزهای اوج کرونا پرداخت و اظهار داشت: وقتی به دنیا آمدم جنگ راندیدم ولی در این برهه زمانی در این روزهای کرونایی آن را لمس کردم کار ما از اسفندماه شروع شد و ما وقت بیوقت و جمعهها سنگر سلامت را در مجموعه کاری خود را حفظ کردیم و احساس کردم که همان کاری که پدران ما در دوران دفاع مقدس انجام داده بود دوباره تکرار میشود واقعاً این حس خوب من اینجا حس کردم.
در ادامه مهندس عبدالله میر اسماعیلی رابط شبکه بهداشت جنوب از جانبازان هشت دوران دفاع مقدس از تلاشهای بیوقفه همکاران در شبکه بهداشت در زمان اوج بیماری کرونا گزارشی ارائه داد و گفت این صحنهها برایم بهمانند صحنههای جنگ تداعی شد و کسانی که فکر نمیکردیم پایکار باشند بهصورت خودجوش در میدان مبارزه با کرونا آنچنان تاختند که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی گفت: در حال حاضر مرکز بهداشت جنوب ۲ میلیون نفر افراد تحت پوشش خو د دارد که در این میان ۹۰۰ هزار نفر توسط این مرکز تاکنون غربالگری شدند. میتوان گفت خدماترسانی به افراد محروم خود یک نوع عبادت است.
دکتر نخستین انصاری رابط دانشکده توانبخشی و عضو هیئتعلمی دانشگاه اظهار داشت: کاری که کادر درمان در این روزهای سخت به دوش کشید چیزی کمتر از دوران دفاع مقدس نیست پزشکانی میدیدیم که شب روز نداشتند و از فرط خستگی از حال میرفتند.
در ادامه فریده شفاعی رابط شبکه بهداشت اسلامشهر گفت: همکاران ما در ابتدای سال جدید جهت بیماریابی شبانهروز و ارائه فعالیت به مردم منطقه اسلامشهر بهطور شبانهروزی در تلاش بودند امیدوارم در پایش ملاکهای تعیینشده توسط وزارت بهداشت و دانشگاه ارزیابیهای افراد بر اساس اصول خاص صورت گیرد تا حق کسی در این میان ضایعه نشود.
مدیر امور ایثارگران در همین رابطه گفت: دبیرخانهای در این زمینه تشکیلشده که فراخوان نهایی بر اساس دستورالعملهای در نظر گرفتهشده به هر واحد ابلاغ میشود.
منصور بسحاق جانباز و رابط بیمارستان شریعتی در ادامه اظهار داشت: مسئله پاداش کرونا در بیمارستان شریعتی متأسفانه مشکلاتی را در میان کادر درمان به وجود آورده که باعث دلسردی بعضی از افراد شده است .
وی از مسئولین ذیربط درخواست نمود که به این مشکلات رسیدگی شود.
در پایان مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران گفت: اگر در شروع و اوج این بیماری کرونا از مرکز بهداشتی برای درمان بیماران کمک گرفته میشد ما بیماران کمتری در بیمارستان داشتیم وی از کادر بیمارستانی و ۳۰ مرکز بهداشتی که با بیمارستانها در امر خدماترسانی به بیماران فعال بودند قدردانی کرد.