به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، کمیته فرهنگی ایثارگران روز یکشنبه دوم بهمن ۱۴۰۱ برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر کشاورز مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و دکتر پورمحمدیان مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر، حجهالاسلام و المسلمین غفاری نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری، دکتر خسروانی عضو هیئتعلمی دانشکده فناوریهای نوین، خانم بهلولی از دفتر روابطعمومی دانشگاه و دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران برگزار شد.
دکتر مقیمی ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین در مقدمه گفت: دفتر امور ایثارگران سالهای گذشته در ایام فجر انقلاب اسلامی برنامههایی برگزار کرده که پس از شیوع کرونا بعضی از برنامهها به دلیل محدودیتهای فاصلهگذاری اجتماعی انجام نشد. اما در سال جاری به دلیل تقارن اعیاد اسلامی و دههفجر قصد داریم در جهت احیا و ارتقا ارزشهای انقلاب اسلامی این ایام را هرچه باشکوهتر و با شور و نشاط بیشتر برگزار کنیم.
وی پس از ذکر عناوین برنامههای دههفجر در سالهای قبل از حاضرین جلسه خواست تا نظرات و پیشنهادات خود را بیان کنند.
دکتر خسروانی ضمن تأکید بر نیاز به تجمیع قوای مختلف فرهنگی دانشگاه گفت: تعیین یک متولی برای برپایی مناسبتهای دههفجر و محتواسازی و نصب بیلبورد در محوطه دانشگاه از دستاوردهای ۴۴ ساله دانشگاه پس از انقلاب اسلامی و مقایسه تطبیقی آن با قبل از انقلاب و نیز برپایی مسابقهای برای دانشجویان در قالب مصاحبه با کارکنان و هیئتعلمی ایثارگر و جانباز و تبیین ارزشهای انقلاب اسلامی تأثیر بسیار بالایی در رشد سیاسی و رفع شبهات ذهنی دانشجویان دارد.
دکتر کشاورز با ذکر این نکته که متأسفانه انقلاب ما و دستاوردهای آن هنوز برای خیلی از افراد جامعه بهویژه جوانان ناشناخته است افزود: برای برگزاری باشکوهتر برنامههای دهه فجر بهتر است جلسهای با حضور دکتر ابراهیمی دبیر شورای عالی فرهنگی دانشگاه برگزار شود و هر کدام از واحدهای فرهنگی بخشی از برنامه ها را برعهده گیرند. همچنین باید ضمن پاسداشت ایام دههفجر مشابه برنامههای سالهای گذشته، باید به معرفی توسعه دانشگاه در عرصههای مختلف علمی-آموزشی، فناوری، پژوهشی، فرهنگی و توسعه بیمارستانها و شبکههای بهداشت پرداخت.
در ادامه دکتر پورمحمدیان گفت: میتوان با استفاده از ظرفیتهای روابط عمومی دانشگاه در مسیر جهاد تبیین که از تأکیدات مقام معظم رهبری است، گام برداشت. ارسال پیامهایی با مضمون بزرگداشت دههفجر از طریق اتوماسیون و یا در سایت دانشگاه، همچنین برپایی نمایشگاه در دانشگاه و واحدهای مختلف دانشگاه با کمک روابط عمومی در این امر بسیار مؤثر است.
حجهالاسلام و المسلمین غفاری نیز ضمن تأیید نظرات حاضرین جلسه گفت: میتوان از طریق معرفی کتب منتخب و برگزاری مسابقه از کتابها و منابع ارجاع شده آنها به افزایش آگاهی و بصیرت کارکنان و دانشجویان دانشگاه کمک کرد.
خانم بهلولی که به نیابت از دکتر ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه در جلسه حضور داشت گفت: مستندات و محتواهای خوب و قوی از پیشرفتهای چشمگیر دانشگاه در عرصههای مختلف در روابط عمومی دانشگاه موجود است که می توان با برپایی نمایشگاه آنها را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.
ادامه برنامه و نهائی شدن برنامه ها به برگزاری جلسهای شورای فرهنگی دانشگاه موکول شد.