این جلسه با حضور دکتر پور غریب مدیر تربیت‌بدنی، دکتر پورمحمدیان مدیر ستاد شاهد دانشگاه، دکتر حجازی، دکتر دیرنده، شعبان نیا، سالاریان زاده، شهبازی، حاتمی و دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران روز یکشنبه ۱۰ تیر‌ماه ۱۳۹۷ در د فتر امور ایثارگران برگزار شد.
دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن خوش‌آمد گویی به حاضرین و تشکر و قدردانی از همکاری صمیمانه مدیر محترم تربیت‌بدنی و کارکنان آن مدیریت گزارشی از فعالیت‌های تیم‌های ورزشی شنا، تیراندازی، والیبال، فوتبال و دیگر رشته‌های ورزشی در بخش خواهران و برادران ارائه داد.
وی گفت: قرار است برای رشته کوهنوردی تصمیم‌گیری‌ها لازم صورت بگیرد.
حاتمی مسئول هماهنگی تیم‌های ورزشی ایثارگران در مورد استقبال ایثارگران در رشته‌های تیمی گزارشی ارائه داد؛ و از ایثارگران خواست با حضور مستمر در جلسات تمرینات، تیم‌های ورزشی را تقویت نمایند.
دکتر حجازی کارشناس دفتر ایثارگران گزارش جامعی از تشکیل تیم تیراندازی آقایان در گروه الف وب استقبال ایثارگران از این رشته ورزشی ارائه داد وی اظهار داشت: این رشته تیمی به علت نداشتن وسایل کافی برای تمرینات با مشکل روبرو هستند. از مسئولین خواست تا این مشکلات، پیش روی برداشته شود.
دکتر دیرنده دبیر کمیته ورزشی ایثارگران گفت: اگر ورزش برای دانشجویان لازم است برای کارکنان واجب است وی با اشاره به تجربیات سال‌های گذشته در خصوص تنگناهای اعتباری گفت: لازم است پیش‌بینی اعتبار ورزشی انجام شود. ایشان زمان مناسبت برای تمرینات ورزشی راساعت ۱۳ تا ۱۵ اعلام کرد و از مسئولین دانشگاه خواست این فرصت را بر اساس قوانین در اختیار کارکنان دانشگاه قرار دهند.
دکتر پور غریب مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه گفت: بحث خدمات‌دهی به ایثارگران جزء برنامه کاری ما است. وی گفت علاوه بر پرداختن به بحث تیم‌های ورزشی به ورزش همگانی در مراکز دانشگاهی باید اهمیت داد.
مدیر تربیت‌بدنی تأکید کرد: در بحث تیراندازی ما با مشکلات کمبود سلاح روبرو هستیم از دفتر امور ایثارگران خواست اگر تعاملی با ارگان‌های نظامی وجود دارد و امکان دریافت تسهیلاتی وجود دارد در این خصوص تربیت‌بدنی را کمک نمایند
وی در خصوص سرانه ورزش گفت: سرانه کارکنان در اختیار واحدها است و بحث بودجه تربیت‌بدنی بیشتر در مورد ورزش همگانی و مسابقات ورزشی و المپیادهای ورزشی است.
مدیر تربیت‌بدنی با اشاره به این موضوع که: ما می‌توانیم از طریق مدیریت بودجه برای مسابقات ورزشی ایثارگران اول جایگاه آن را در تقویم دانشگاه ببینیم. سپس راجع بودجه آن تصمیم گیری شود.
دکتر مقیمی در بحث هزینه‌ها گفت: ما از سرجمع اعتباری که در اختیارداریم بر اساس برنامه‌های اعلامی می‌توانیم هزینه کنیم ولی در بخش مربی با تعاملی که باتربیت بدنی داریم می‌توانیم کار رادنبال نماییم. در بحث ورزش همگانی هم با برگزاری اردوهای ورزشی یک‌روزه ایثارگری موافق هستیم و تاکنون نیز استقبال خوبی شده است.
دکتر پورمحمدیان مدیر ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر تأکید کرد: یکی از دغدغه‌های موجود تعداد شرکت‌کنندگان در مسابقات هست که این کمبود ما می‌توانیم از طریق دانشجویان شاهد و ایثارگر جبران نمایم، اگر آیین‌نامه این اجازه به ما دهد.
آقای شهبازی از مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه گفت: بحث ورزش همگانی تنها نباید به یک مقطع زمانی خاص باشد بلکه این کار باید در طول سال فعال باشد. وی همچنین در مورداستفاده از تجهیزات نظامی برای مسابقات ورزشی ایثارگران اعلام آمادگی کرد.
آقای شعبان نیا در خصوص آمادگی مجموعه ورزشی بیمارستان امام خمینی گفت: ما با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده زمان‌هایی را برای تمرینات ورزشی خواهران و برداران ایثارگر جهت تمرینات تیمی اختصاص دادیم و در این خصوص محدودیت وجود ندارد.
آقای سالاریان نیز در این جلسه از تلاش و همکاری همه اعضاء کمیته قدردانی کرد.

نشست هم‌اندیشی کمیته ورزشی ایثارگران با حضور مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه