کمیته ورزشی ایثارگران با حضور مدیر تربیت‌بدنی و مدیر امور ایثار گران باهدف بررسی آمادگی تیم‌های ورزشی جانبازان و معلولین جهت شرکت در المپیاد ورزشی جانبازان در دفتر امور ایثارگران برگزار شد.

در ابتدا دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن خوش‌آمد گویی به حاضرین و تشکر و قدردانی از همکاری صمیمانه مدیر محترم تربیت‌بدنی و کارشناسان آن مدیریت به‌خصوص دکتر دیرنده و سرکار  خانم حاتمی به ارائه گزارشی از عملکرد برنامه‌های تیم‌های ورزشی شنا، تیراندازی، دارت تنیس روی میز پرداخت.
وی گفت: تلاش می‌شود برنامه‌های تیم‌ها در چارچوب ساعت تنظیم‌شده برای تمرینات و آماده‌سازی جانبازان و معلولین باشد سپس لیست اسامی سرپرستان تیمها ی ورزشی پیشنهاد شد.
در ادامه دکتر پور غریب مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه گفت: فعلاً تمرینات تیم‌ها هفته‌ای دو بار و در پایان مهرماه که نزدیک به شروع مسابقات است هفته‌ای سه بار باشد تا بچه‌ها از آمادگی بیشتری برخوردارشوند.
وی گفت: در این دوره از مسابقات برای ورزش شنا بیشتر تبلیغات شود تا رکوردهای خوبی در این رشته‌ی ورزشی به دست آورده شود.
مدیر تربیت‌بدنی افزود: در این دوره از مسابقات پیشنهاد می‌شود ا فراد ویلچری با ویلچری مسابقه داده شود که این می‌تواند رقابت منصفانه در برابر رقیب و نتایج عادلانه‌تری را در برداشته باشد.
ایشان در جمع‌بندی سخنان خود، افزود: لیست خرید لوازم ورزشی برای برگزاری مسابقات و همچنین لیست حضور غیاب مربیان در طول تمرینات ورزشی اعلام تا این عزیزان به‌موقع هزینه‌های خدمات خود را دریافت نمایند.

دکتر دیرنده دبیر کمیته ورزشی ایثارگران ضمن ارائه گزارشی از اقدامات فنی واداری در خصوص آمادگی تیم‌های ورزشی به معرفی سرپرستان و مربی هریک از تیم‌ها اشاره نمود در پایان مقرر شد:
۱- آقایان: شاه بهرامی و شعبان نیا به‌عنوان مربی و سرپرست تیم شنا ساعت تمرین ۱۴ الی ۳۰: ۱۵ روزهای شنبه و دوشنبه در استخر شهید توکلی
۲- دکتر احمدی به‌عنوان سرپرست تیم تیراندازی ساعت تمرین ۱۴ الی ۳۰: ۱۵ روزهای شنبه و دوشنبه سالن شهید یارقلی داروسازی
۳- آقایان: امیری و یوسفی نژاد به‌عنوان مربی و سرپرست تیم دارت ساعت تمرین ۱۶ الی ۱۸ عصر روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه سالن ورزشی مجتمع امام خمینی
۴-آقایان :عبادی پور و دیرنده به به‌عنوان مربی و سرپرست تیم تنیس روی میز ساعت ۳۰: ۱۶ الی ۱۸ روزهای شنبه دوشنبه و چهارشنبه سالن شهید دلخواه دانشکده پزشکی
۵- دکتر حجازی به‌عنوان سرپرست کل تیم‌ها ورزشی جانبازان و معلولین.
۶- آخرین‌مهلت ثبت‌نام در المپیاد ورزشی ۲۰ مهر
خبرنگار: اسماعیلی