جلسه کمیته ورزشی ایثارگران با حضور اعضا و با موضوع اعلام برنامه‌های مسابقات ورزشی دهه فجر و اردوی فرهنگی ورزشی برگزار شد.

این جلسه روز سه‌شنبه ۱۳آذر۹۷ با حضور دکتر پورمحمدیان، دکتر آی، دکتر مقیمی، دکتر حجازی، ابوالفضل سالاریان، دکتر عجم و فهیمه باقری و لیلا حاتمی در سالن شورای دفتر امور ایثارگران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران در ابتدا پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، مدیر امور ایثارگران ضمن خیرمقدم به اعضای کمیته ورزشی ایثارگران از اعضای حاضر در جلسه به خاطر تمام تلاش‌هایی که تاکنون برای برنامه‌ریزی و اجرای مسابقات کرده‌اند. تشکر وقدر دانی کرد و اظهار امیدواری نمود که مسابقات با همان شکوه و نظم سال‌های قبل در بخش آقایان در مواد ورزشی شنا تیراندازی، دارت، فوتبال رومیزی، تنیس روی میز، فوتسال و در بخش خواهران: تیراندازی، دارت، شنا و والیبال و فوتسال برگزار گردد.

در ادامه اعضای کمیته ورزشی در خصوص نحوه شرکت خانواده‌ها، ساعت و روز مسابقات، تعداد تیم‌های شرکت‌کننده و مسائل فنی مربوط به مسابقات به بحث تبادل‌نظر پرداختند و مقرر شد. مسابقات در تاریخ ۷ تا ۱۷ بهمن ۹۷ برگزار شود. بعد از تصمیم‌گیری نهایی قرار شد مسئولان اجرائی هر یک از رشته‌های ورزشی و خانواده‌های ایثارگران نمی توانند در مسابقات دهه فجر شرکت کنند  ولی  حضور خانواده‌ها در مسابقات اردوی یک‌روزه در رشته‌های دارات، پیاده‌روی خانوادگی و طناب‌کشی بلامانع است .  دستور بعدی جلسه اردوی خانوادگی فرهنگی ورزشی بود که پس از استماع نقطه نظرات حاضران مقرر شد باغ گیاه‌شناسی، باغ‌موزه ایران‌شناسی و کارون سرای شاه‌عباسی به ترتیب در اولویت بازدید تیم ارزیاب قرار گیرد و نتیجه قطعی بعد از بازدید از مکان‌های یادشده اعلام گردد.

با توجه به فصل امتحانات دانش آموزان و دانشجویان تاریخ‌های ۷ و ۱۴ دی  ۹۷ و برای اجرای برنامه اردوی خانوادگی پیشنهاد داده شد.

issar issar

نشست کمیته هیئت‌علمی با حضور اعضا به میزبانی دفتر امور ایثارگران برگزار شد .

ش دسامبر 8 , 2018
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این جلسه روز سه‌شنبه ۱۳ آذر ۹۷ با حضور دکتر گتمیری، دکتر پارسا، دکتر توگه، دکتر بیگ محمدی، دکتر حجازی و دکتر مقیمی در دفتر امور ایثارگران برگزار شد. در ابتدا دکتر مقیمی ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین گزارشی مختصری از روند پیگیری […]