نشست مشترک مسئولان دانشگاه با فدراسیون ورزشی ایثارگران برگزار شد

جزئیات نحوه ارائه بسته های خدماتی دانشگاه دربخش های توانبخشی ،تغذیه ، ورزشی و خدمات آزمایشگاهی به فدارسیون ورزشی جانبازان و معلولان بررسی شد .
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران در نشستی که با حضور مدیر تربیت بدنی دانشگاه ، مدیر امور ایثارگران ، معاون مالی اداری دانشکده فن آوری نوین ونماینده دانشکده توانبخشی به میزبانی فدراسیون ورزش جانبازان ومعلولین روز یک شنبه برگزارشد. دکتر صمیمی رئیس فدراسیون ورزشی ایثارگران از عملکرد تیم های ورزشی جانبازان در ساری تشکر و قدر دانی کرد. سپس درخصوص هیجده تیم ورزشی فعال فدارسیون و هشت تیمی که در حال راه اندازی می باشد توضیحاتی ارائه داد.
رئیس فدراسیون ورزشی ایثارگران گفت ما توانستیم یک وزارت ورزش کوچک از تیم های شنا ، بسکتبال با ویلچر، وزنه‌برداری، شطرنج و بولینگ ،سوارکاری، تکوندادو، پارااسکی، تیر وکمان سازمان دهی کنیم .
صمیمی گفت: اگر جانبازان و معلولان نتوانند به انجام تمرین های ورزشی بپردازند، بدون شک از لحاظ جسمی و روحی دچار مشکل می شوند واین امر نیازمند همکاری بیشتر شما در بعد توانمند کردن جانبازان هستیم که کمتر در معرض آسیب‌های بدنی قرار گیرند و این‌که بتوانیم با نگاه علمی تر این کار دنبال واز حیطه سنتی آن خارج نماییم نمود بیشتری در بر خواهد داشت .
رئیس فدراسیون ورزشی ایثارگران اظهار کرد : هدف مااین است تا خودباوری را بین ورزشکاران ایجاد کنیم تا بدانند با وجود معلولیت هایی که در جسم دارند، می توانند با قدرت ظاهر شوند و در عرصه های بین المللی افتخار آفرینی کنند. و اگر ارتباط ما با دانشگاه برقرار شود این مهم محقق خواهد شد .
صمیمی افزود: یک بخش کاره‌ها نیاز به آنالیز دارد که ببینم در کجا مشکلات بیشتر است مثلاً در افرادی که دارای بیماری عقب‌مانده ذهنی هستند آنان را آنالیز و سپس روی فیزیک افراد کار دنبال شود و این کار منوط به استفاده از تجربیات اساتید برجسته ی دانشگاه دارد که می تواند زمینه ساز این موضوع باشد .

نماینده دانشکده توانبخشی افزود: ما باید کمک کنیم علاوه بر این‌که در بخش پزشکی کار را آسیب‌شناسی کنیم در بخش توان‌بخشی با توجه به مشکلاتی که وجود دارد به‌خوبی آن‌ها را ارزیابی سپس حرکت به‌صورت تمرین و یک مانیتورینگ پیوسته برای این کار دنبال نماییم تا بتوانیم توانمندی‌های افراد را افزایش و موفق در ورزش‌های جهانی باشیم .
مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه گفت خوشحالم که در جمع شما هستم و دوست دارم در این مسیر با شما حرکت کنم
به نظر من ما نگاهمان بیشتر به سمت ورزش همگانی باشد تا قهرمانی، ورزش همگانی می‌تواند به‌نوعی به ورزش‌درمانی هم کمک کند و نتیجه خوبی دربرداشته باشد در ابتدا
کار با آموزش روی جانبازان صورت بگیرد تا بتوانیم در مراحل بعد آن را به صورت حرفه ای شروع نماییم . البته خود جانبازان هم باید همت نمایند تا این موضوع با جدیت به‌پیش ببرند ولی یک نکته بسیار حائز اهمیت است وآن این که اول بعد پزشکی جانبازان باید حل شود تا بتوانیم برنامه ریزی روی موضوع داشته باشیم .

معاون مالی اداری دانشکده فن آوری نوین در این خصوص گفت در آزمایشگاه جامع دانشگاه تجهیزات پیش رفته ای وجود دارد که میتواند در خصوص آزمایشات روتین و تستهای دوپینگ فدارسیون ورزشی جانبازان ومعلولین به آنان کمک شایانی نماید .
در جمع بندی جلسه مقرر شد موارد زیر پیگیری شود :
فدارسیون لیست بسته های خدماتی مورد نیاز خود را اعلام تا بر اساس تخصص مربوطه به واحدها ارجاع شود .
پیش نویس تفاهم نامه ای بین دانشگاه و فدارسیون تنظیم وپس از بررسی کارشناسی نهایی شود .
از سالن تیراتدازی فدارسین برای تمرین تیمهای دانشگاه استفاده شود.
سانس هایی از زمین چمن مجتمع ورزشی شهید چمران به تمرین جانبازان اختصاص داده شود .

قالب وردپرس خريد هاست طراحي سايت