پنل بخش بهداشت و درمان دفاع مقدس به میزبانی دفتر امور ایثارگران با حضور بیش از دویست نفر از اساتید و دانشجویان و کارکنان ۲۲ آذر در تالار ابن‌سینا برگزار شد

برگزاری نخستین پنل علوم و معارف دفاع مقدس در بخش بهداشت درمان برگزار شد
روابط عمومی دفتر امور ایثارگران در جلسه اول پنل که با همکاری معاونت آموزشی، معاونت اجتماعی فرهنگی، معاونت توسعه مدیریت، گروه معارف دانشگاه، مدیریت دانشجویان شاهد وایثارگرو پژوهشکده بنیاد حفظ آثار و نشر دفاع مقدس روز پنج‌شنبه ۲۲ آذر با حضور اساتید دانشگاه دکتر گتمیری، دکتر رستمیان، دکتر توگه و دکتر سنجری در تالار ابن‌سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.
دکتر مقیمی ضمن خیرمقدم به حاضرین به تبیین محورهای بخش بهداشت درمان دفاع مقدس پرداخت.
سپس دکتر گتمیری گفت: پای حرف‌های هرکدام از کسانی که طعم تلخ جنگ را چشید ه اند بنشنید تاز ه های بسیاری برای شنیدن هست ناگفته‌هایی که عظمت هشت سال جنگ با بیش از چهل کشور دنیا با ایران را برای شما روشن می‌کند. وی در ادامه با اشاره به این نکته که تبعات جنگ خیلی زیاد است اما اکنون چگونه می‌توانیم تبعات منفی آن را کم کنیم و نقاط قوت را با صدای بلند به گوش نسل‌های آینده انتقال داده شود. می‌توان گفت وقتی به شما جنگی تحمیل شود شما موظف به دفاع هستید اما تمام هم‌وغم بشر باید این باشد که جنگی به وقوع نپیوندد ولی این جنگ به ما تحمیل شد و این امتحانی بود که خدا برای ما گذاشت. مهم این بود که ما این امتحان را با سربلندی پشت سر گذاشتیم می‌توان گفت ملت ایران در طول دوران دفاع مقدس مراحل تکامل را پله‌پله طی کرد. واقعیت این بود که وقتی به‌عنوان تیم پزشکی وارد جبهه می‌شدیم ۳۰ تا ۳۵ ساعت به‌طور مداوم کار می‌کردیم و برای استراحت در روز دو تا سه ساعت زمان داشتیم .
دکتر گتمیری در جای دیگری از سخنان خود گفت: درزمان جنگ از سلاح‌های شیمیایی زیادی استفاده شد و در این برهه زمانی گروه پزشکی توانست سربلند و پیروز باشد.
دکتر توگه از اساتید برجسته در رشته فوق تخصص خون و سرطان دانشگاه در این جلسه ابتدا با معرفی خود که اهل آبادان وتا انتهای سال ۵۹ در آبادان ساکن بودند توانستند در آن شرایط سخت شروع جنگ را کاملاً لمس نمایند ولی بعدها به دلیل همین شرایط به اصرار خانواده مهاجرت کردم بلافاصله از طریق کمیسیون جنگ انجمن اسلامی دانشکده پزشکی به جبهه اعزام شدم و به مدت ۶ ماه در چندین عملیات شرکت داشتند.
وی گفت: اگر از دستاوردهای جنگ بخواهم بگویم نکته اولی که وجود داشت آن خودباوری بود که در میان مردم به‌خوبی حس می‌شد؛ که این را هم می‌توان در بخش بهداشت و درمان دیده می‌شد و ما توانستیم تجربیات زیادی را کسب و از طرفی توانستیم از توانمندی‌ها به‌خوبی استفاده نماییم.
دکتر سنجری از اساتید پژوهشکده دفاع مقدس درزمینهٔ ی دفاع مقدس گفت جنگ تحمیلی در ادامه یکسری از مناقشات شروع شد و دولت صدام اهداف متعددی را در جنگ دنبال می‌کرد که یکی از آن‌ها خواسته تسلط کامل بر اروندرود بود و با استفاده از شرایط بعد از انقلاب اسلامی ایران و قوی کردن قدرت نظامی خود به دنبال به دست آوردن اروندرود بود لذا در ۳۱ شهریور ۵۹ به ایران حمله کرد و این جنگ به مدت هشت سال به طول انجامید ولی رزمندگان جواب دندان‌شکنی به نیروهای بعثی دادند و صدام به هیچ‌یک از اهدافش نرسید.
وی در مورد عملیات بیت‌المقدس که منجر به آزادی خرمشهر شد دانشجویان را در شرح کامل عملیات قرارداد.
دکتر رستمیان خطاب به دانشجویان گفت من یک توفیقی در خدمتم دارم وآن این است که جانبازان را ویزیت کنم به‌خصوص جانبازان قطع نخاعی چون آنان افراد بزرگی هستند و فقط خدا می‌داند و درمان این افراد باعث می‌شود که دیگر احساس خستگی در خودم حس نکنم وی خطاب به دانشجویان گفت اگر ما یک‌زمان علیه دشمن به جبهه رفتیم تا از آب‌وخاک دفاع کنیم ولی در این برهه زمانی حضور شما جوانان در عرصه‌های مختلف می‌تواند مشکل‌گشا باشد و بیایید در اجتماع و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی به‌صورت سازمان‌یافته کارکنیم عوامل آن را شناسایی و راه‌حل ارائه دهیم؛ و این می‌تواند نگاه بزرگی هم در داخل کشور وهم در جهان به‌خوبی دیده شود.
در ادامه اعضای پنل به سؤالات متعدد حاضرین در خصوص عملیات‌های مختلف در بخش، خدمات بهداشتی درمانی در جنگ و چگونگی پذیرش قطع‌نامه، شرایط بعد از پذیرش قطع‌نامه، اعزام حاج احمد متوسلیان به لبنان و …پاسخ دادند
توضیح اینکه: پنل بعدی با حضور اساتید د یگردانشگاه در روز پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۹۷ در تالار ابن‌سینا از ساعت ۹ تا ۱۲ برگزار می‌شود اعضای محترم هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان در صورت تمایل می‌توانند در پنل حضور پیدا کنند.

قالب وردپرس خريد هاست طراحي سايت