Home » اخبار » کارگاه مهارت‌های زندگی به همت دفتر امور ایثارگران با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از ایثارگران و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این جلسه روز یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷ با حضور مدیر امور ایثارگران و دکتر بیات از کارشناسان دفتر مشاور امور زنان به‌منظور آشنایی و توانمندسازی کارکنان درزمینهٔ مهارت برقراری ارتباط مؤثر برگزار شد. در ابتدا دکتر مقیمی ضمن تشکر از استقبال پرشور همکاران دانشگاه از این برنامه گفت مهارت‌های زندگی توانای بهتر زندگی کردن را به ما یاد می‌دهد وی گفت امروزه با ظهور فناوری‌های جدید و صنعتی شدن جامعه، زندگی انسان‌ها دستخوش تغییر و تحول شده است و با انبوهی از مسائل و مشکلات روبرو هستیم که حل آن‌ها مستلزم کسب مهارت‌های فردی و اجتماعی است و در این میان نقش مهارت‌های زندگی به‌عنوان یک روش پیشگیری از آسیب‌های فردی و اجتماعی اهمیت قابل‌توجه ای دارد.
در ادامه دکتر بیات به موضوعاتی همچون تعریف ارتباط و عناصر آن، ویژگی‌های ارتباط سالم و اهمیت آن در حیطه‌های مختلف زندگی و عوامل تقویت‌کننده و موانع ارتباط سالم پرداخت.
ایشان اظهار کرد: ارتباط اولین ضرورت یک زندگی اجتماعی است که توانایی این برقراری ارتباط یک مهارت است و هیچ فردی با چنین مهارتی به دنیا نمی‌آید، بلکه افراد در طی دوران زندگی به‌تدریج این مهارت را می‌آموزند. هدف اصلی از برقراری ارتباط، انتقال پیام است، وبرای دستیابی به یک ارتباط مؤثر، لازم است روش‌ها و مهارت‌های ارتباط برقرار کردن با دیگران را فراگرفت که این مهارت‌ها می‌تواند کلامی و غیرکلامی باشد.
توضیح اینکه: کارگاه مذکور دارای امتیاز آموزشی ضمن خدمت بوده و برای برگزاری ادامه این جلسات در ماه‌های آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.
خبر: اسماعیلی
عکس: گلمحمدی