ولادت باسعادت الگوی پرستاران و روز پرستار مبارک

بانوی بزرگ ایمان حضرت زینب در سال پنجم هجری دیده به جهان گشود. او سومین فرزند ارجمند خاندان وحی و رسالت و دودمان پاک و بلندآوازه‏ی امامت بود. آنگاه‌که آن حضرت دیده به جهان گشود، نیای گران‌قدرش پیامبر بزرگوار اسلام، نام او را «زینب» نهاد. واژه‏ی مقدس و جان‌بخشی که از «زین» و «اب» شکل‌گرفته است و به مفهوم زینت و آراستگی پدر می‏باشد

این بانوی بزرگ، هم دارای زندگی درخشان و تاریخ سرشار از فضایل انسانی و ارزش‌های اخلاقی است و هم همه‏ی مراحل زندگی الهام‏بخش و درس ‏آموزش با اندوه‌بار و درد و رنج آمیخته بود.

برای تو می‌نویسم، ای زینب! ای که فریاد با تو آغاز شد و بیداد با تو رسوا! ای آزاد اسیر! ای قامت سبز اعتراض! ای نهال بارور ایثار! ای جاری زلال متانت! ای آیه صراحت و عفت! ای آذرخش خشم! ای مظهر لطافت و رحمت! چگونه می‌توان تو را گفت، تو را نوشت. قلم در ابهامِ شناختت مانده است. انسان، در زیبایی کامل در تو متجلی است.

کیست که در چنین هنگامه سراسر خون و رنج و درد و تنهایی، هنوز فریادی برای کشیدن و سخنی برای گفتن و توانی برای ایستادن داشته باشد.

خدایا چگونه باور کنم، چگونه می‌توانم شانه‌های ظریفی را در زیر کوهساران سنگین این‌همه فاجعه، ایستاده ببینم؟

زینب (س) آیه‌های توانایی انسان را نوشت و سرود قدرت ایمان را سرود و شعر بلند رسالت را نگاشت.

issar issar

دومین کارگاه مهارت‌های زندگی با موضوع افزایش اعتمادبه‌نفس به همت دفتر امور ایثارگران و با همکاری دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه در آمفی‌تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد

ش ژانویه 12 , 2019
مدیر امور ایثارگران گفت: هدف نهایی برنامه‌ریزی آموزشی مهارت‌های زندگی برقراری توازن میان سه حوزه دانش، نگرش و مهارت‌ها مدنظر است. به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این جلسه روز چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷ با حضور مدیر ستاد دانشجویان شاهد، مدیر امور ایثارگران، مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان […]