سوم شعبان، ولادت فرخنده مهتر جوانان بهشت و آموزگار شهادت، حضرت حسین بن علی علیه السلام مبارک و خجسته باد.

طلوع آفتاب جمال حسین(ع)

سلام بر تو که گلویت، بوسه ‏گاه پیامبر بود. ای خلاصه فاطمه و علی! بر ما بتاب که در تیرگی خاک، بی‏ آفتاب یاد تو، پامال عبور روزهاییم و تنها عشق است که می‏تواند در تعریف تو، قد راست کند. امروز، خانه محقر علی، در آفتاب جمال تو، به مرکزیّت عالم، شناخته خواهد شد و نورِ سرگردانِ حسین که سال‏ها پیش از خلقت آدم در افلاک غوطه می‏خورد، در قاب جسم خویش، حلول خواهد کرد.
بیا ای هم‏بازی جبرئیل و پیمبر، که عشق تو، هول قیامت و سکرات مرگ را بر ما آسان می‏کند.

issar issar

به مناسب ولادت حضرت ابوالفضل عباس (ع) و بزرگداشت روز جانباز، دکتر کریمی رییس دانشگاه با دکتر قناعتی رییس مرکز تصویربرداری امام خمینی و از جانبازان دوران دفاع مقدس دیدار و گفتگو کرد.

چ آوریل 10 , 2019
دیدار رئیس دانشگاه با دکتر قناعتی از جانبازان دوران دفاع مقدس دکتر کریمی: گره‌گشایی از کار مردم و جلب رضایت افراد بهترین دفاع از آرمان‌های انقلاب و دفاع مقدس است. در این دیدار که صبح روز چهارشنبه ۲۱ فرودین ۹۸ در مرکز تصویربرداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی صورت گرفت، دکتر […]