چهاردهمین جلسه فرهنگی و اطلاع رسانی برای تبادل نظر در خصوص برگزاری کارگاه زندگی هوشمندانه برگزار شد .

مدیر امور ایثارگران گفت : کار گاه زندگی هوشمندانه در یک برنامه ۵۰ ساعته با امتیاز ضمن خدمت  به صورت شش کارگاه یک روزه طراحی شده است .

این جلسه با حضور دکتر پورمحمدیان  مدیر دانشجویان شاهد ایثار گر ، حجت ا لاسلام  دکتر غفاری معاون دفتر نهاد رهبری ، دکتر خسروانی عضو هیات علمی دانشکده فن آوری نوین  ، دکتر مهتاب بیات مشاور در امور زنان   ، دکتر پروین مجدی نسب کارشنا س مسئول معاونت غذا دارو  و دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران  برگزار شد.

در ابتدا دکتر مقیمی ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین  پیرامون برگزاری کارگاه  زندگی هوشمندانه ویژه فرزندان شهدا در سال  جاری توضیحاتی ارایه داد .

وی گفت  برگزاری کار گا ه های مهارتهای زندگی با موضوعات   ارتباط موثر ، مد یریت خشم و اعتماد به نفس که با همکاری  دفتر امور زنان  در سال گذاشته برگزار  شد بازخورد  خیلی خوبی به همراه  داشت و شرکت کنندگان  درخواست کردند که این کارگاه ها ادامه پیدا کند  . لذا در سال جاری  براساس نیاز سنجی و چالشهای که همکاران در محل کار و در اجنماع با آن مواجه هستندد کار گاه زندگی هوشمندانه در یک برنامه ۵۰ ساعته با موضوعات عزت نفس ، کمال گرایی  ، ارتباط زوجین ، مدیریت خشم ، احساس ارزشمند انه ، ازدواج بدون شکست ، آموزش بهداشت جنسی ، و آموزش حقوق شهروندی با امتیاز ضمن خدمت  به صورت شش کارگاه یک روزه طراحی شده  .
در ادامه دکتر بیات تاکید کرد  این کارگاه ها ادامه کارگا های قبلی و تکمیل کننده مباحث گذشته به شکل زنجیره است

دکتر مجدی نسب اشاره کرد  اگر سر فصل موضوعات را کم کنیم فرصت  بهتری برای بحث کار گاهی فراهم می شود  و اجازه داده شود افراد بیشتر روی موضوعات فکر کنند  .

حجت ا لاسلام دکتر غفاری تاکید کرد : موضوعات باید کاربردی باشد و کارشناس هر موضوع باید تسلط بر موضوع داشته باشد و با دقت وظرافت خاص اجرا شود اگر کسی کاربردی موضوع را بیان نکند مفید واقع نمیشود تمام جلسات کارگاه توسط کارشناسان ارزیابی شود و کارشناس از هر کارگاه  بازخورد دهد آیا استاد تاثیر گذاربوده یا نه ؟  و  به نظر من هرمشاور در حیطه دانش خود صبحت نماید . وی در ادامه اساتیدی که از  مهارت کافی برخودار هستند را معرفی نمود .
خبر: اسماعیلی
عکس : گلمحمدی

issar issar

سالروز میلاد خانم فاطمه معصومه (س) و روز ملی دختر را به همه بانوان پاک و آسمانی تبریک عرض می نماییم .

چ جولای 3 , 2019
کویر براى حضورت نورانى مى‌شود و پنجره‌ها به شوق رویت، نیمه‌شبی را به‌سوی خورشید باز نمى‌شوند. کوچه‌پس‌کوچه‌های قم به یمن حضورت نورانى مى‌شوند و سروهای آزاد به احترامت قیام مى‌کنند. آرام‌آرام، بر پهنه کویر حضور پر ولایت شکوفه می‌دهد؛ غربت به یمن غریب معنا مى‌یابد. دلم می‌خواهد برایتان از بانویى […]