اولین جلسه دوره زندگی هوشمندانه با حضور مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مشاور رئیس دانشگاه د ر امور زنان برگزار شد.

دکتر مهتاب بیات  کارشناس  دفتر امور زنان  وخانواده در دانشگاه گفت: افسردگی مختص گروه خاصی نیست و در تمامی سنین، بروز می‌کند؛ اما تجربه‌ی این بیماری در افراد مختلف متفاوت است.
این جلسه با حضور دکتر محقق مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر وسکویی و مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران و کارشناسان دفتر امور بانوان و دفتر امور ایثار گران با حضور بیش از ۴۰ نفر از شرکت‌کنندگان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدا دکتر مقیمی ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان به معرفی دوره پرداخت و گفت این کارگاه به مدت ۵۰ ساعت اجرا خواهد شد و اولین روز کارگاه مهارت‌های زندگی با تئوری رویکرد انتخاب‌ توسط دکتر بیات اجرا خواهد شد، کارگاه بعدی به ترتیب در ماه‌های مرداد مهر، آبان، آذر دی‌ماه با عنوان عزت‌نفس و رشد افرایش آن، ازدواج بدون شکست، احساس ارزشمندی و راه‌های تقویت آن وبلاخره آموزش ارتباط با نوجوانان برگزار خواهد شد.
مدیر امور ایثارگران در جای دیگری از سخنان خود از مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان، معاونت غذا و دارو، معاونت توسعه و مدیریت، معاونت فرهنگی و مرکز آموزش دانشگاه و همکاران دفتر امور ایثارگران، کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی دفتر امور ایثارگران ودفترامور زنان تشکر کرد.
دکتر محقق ضمن تشکر از دفتر امور زنان و دفتر امور ایثارگران که کارگاه امروز را برنامه‌ریزی کردند، گفت در جهان امروز محسوس‌ و ملموس است که حجم نادانسته‌های ما بسیار بیشتر از دانسته‌های ماست این موضوع در کار کارشناسی و تخصصی خودمان در ریاست، مدیریت حتی مدیریت‌های کلان دیده‌شده و خدا کند که همه این را بدانند که این به نظر من اولین گام و مهم‌ترین گام است.
تا به آنجا رسید دانش من که بدانم همی که نادانم
در میان حجم بسیار زیاد اطلاعات انتخاب اطلاعات مفید و وقت گذاشتن برای آن‌هم یک مسئله ضروری و حیاتی است.
وی در ادامه گفت: آنجا که پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند از خدا دانشی سودمند بخواهید و از دانش غیرمفید به خدا پناه ببرید همه میدانید که مرزهای دانش نامحدود و ناشناخته است. عمر انسان محدوداست و هر روزمحدودتر می‌شود. نقل است روزی پیامبر (ص) در مسجد نشسته بود دیدند مردم دور فردی جمع شدند پرسیدند که او کیست؟ گفتند که دانشمند و علامه است. سؤال کردند در چه چیزی؟ گفتند در دانش نسب‌شناسی و اشعار جاهلی و جنگ‌های قبیله‌ای. فرمودند: آنکه این‌ها را نداند زیان نکرده و آنکه می‌داند سودی نمی‌برد.
انبوه اطلاعات در مورد زندگی هنرپیشگان، ورزشکاران، سیاستمداران، به تعداد گل‌های زده و خورده فلان تیم و… خیلی موارد مشابه انصافاً اتلاف وقت و عمر است و البته بسیاری از اطلاعاتی که این روزها در فضاهای مجازی است که اگر مضر نباش حداقل اتلاف وقت است.
مهارت‌های زندگی وزندگی هوشمندانه هنر زندگی کردن است.
ممکن است علومی باشند که بسیار مفید هم باشند وشاید در بعضی مواقع در زندگی به آن‌ها نیاز نداشته باشیم ولی آنچه مسلم است همه ما زندگی می‌کنیم همه ما خانواده‌داریم.
که این می‌تواند شامل همسر فرزند پدر خانواده که در همه فعالیت‌های اجتماعی حضور فعال دارد و باید علوم مرتبط با این‌ها را فرابگیریم و باید روزبه‌روز توانمندتر شوید حالا نام آن را می‌توانیم بگوییم مهارت‌های زندگی ویا اینکه زندگی هوشمندانه یا هنر زندگی فرقی نمی‌کند در هرکجا و در هر زمان به هر میزان که دانش و علم ما در این امور بیشتر باشد سود خواهیم برد.
البته علم زندگی ازنظر دین هم علم سودمند است که این دنیا را در برمی‌گیرد و علم دین و علم نافع برای جهان آخرت را که فعلاً بخش اول موردنظر ماست. طبیعی است علم و دانش تا وقتی به رفتار و عمل منتج نشود مفید نخواهد بود و اینکه چگونه علم خود را به رفتار و عمل برسانیم این‌ها همه نیاز به آموزش دارد. بسیار مهم است آیا ما از تمام امکانات استعدادهای و توانمندی‌های جسمی و روحی خود استفاده درست کرده‌ایم یا می‌کنیم؟ بااینکه آیا مشکلاتی که ما داریم در محیط کار وزندگی چه میزان از آن به دلیل چیزهای است که نداریم چه میزان آن به دلیل آنچه نمی‌دانیم آیا ما در زندگی فقط به دنبال گذر راه زندگی هستیم یا به دنبال سعادت.
در ادامه مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان گفت: ما در جهت اهمیت نیاز امروز کارکنان دانشگاه به موضوع روح وروان سلامت معنوی کارکنان پرداختیم. امیدوارم در طول این ساعت‌هایی که دورهم جمع می‌شویم هم‌افزایی وجود داشته باشد و تغییری در رفتار ما صورت پذیرد، دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه وظایفی دارد که یکی از آن وظایف بحث سلامت آقایان و خانم‌ها است. این برنامه‌ها در سال‌های قبل هم اجراشده ولی به این گستردگی نبوده و دوره‌ها را افزایش دادیم. این دوره به‌صورت ماهانه برگزار خواهد شد و این منوط به رعایت قوانین که در تمامی جلسه‌ها حضور فعال داشته باشید.
دکتر وسکویی گفت: در مورد محتویات کارگاه‌ها با واحدهای مختلف دانشگاه وارد مذاکره شدیم و خروجی کار با نظرات دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، گروه معارف، بسیج، معاونت فرهنگی و دفتر امور ایثارگران که یک کارگروه مجهزا تشکیل‌شده و نهایی شده است.
مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان اظهار داشت دفتر امور زنان در صورت نیاز شرکت‌کنندگان خدمات مشاوره را به افراد ارائه خواهد کرد. وی یک‌بار دیگر از افراد حاضر در جلسه خواستند قوانین دوره رعایت شود تا امتیاز برای آن‌ها اعمال شود و از طرفی من هم تلاش می‌کنم که در این دوره‌ها حضورداشته باشم و بتوانم از مطالب گفته‌شده در این کارگاه‌ها استفاده نمایم و مطمئناً برای خود من هم می‌تواند سودمند باشد.
در ادامه کارگاه با حضور دکتر بیات شروع شد وی در ابتدا به معرفی خودپرداخت و سپس بحث خود را با موضوع افسردگی شروع کردند و از دوستان درخواست کردند که در کلاس من همه باید مشارکت داشته باشند تا بتوانیم این دوره‌های را به اتمام برسانیم.
خبر: اسماعیلی
عکس: گلمحمدی

issar issar

میلاد باسعادت شمس وشموس ، ثامن الحجج على بن موسى الرضا (ع) مبارک باد .

ی جولای 14 , 2019
رستاخیز عشق بوی خوش کدام بهار است که شامه زمین را می‏نوازد؟ هوای پیراهن کدام یوسف است که دنیا رابه سرمستی فرا خوانده است؟ این همه پروانه شناور در هوای عشق، زاده کدام لبخند است؟ آری! رستاخیز عشق است. زمین، به مهمانی آسمان می‏رود. اهالی ملکوت، کجاوه هدایت را به […]