معاونت فرهنگی دانشگاه در دومین کارگاه زندگی هوشمندانه تأکید کرد: اگر کسی سبک زندگی سالم داشته باشد دوسوم سلامتی خود را حفظ کرده است.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دومین جلسه زندگی هوشمندانه روز سه‌شنبه ۱۵ مرداد ۹۸ با حضور دکتر عبدالرحمان رستمیان معاونت فرهنگی دانشگاه، دکتر خورشید وسکویی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان، دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران، کارشناسان دفتر امور بانوان و دفتر امور ایثار گران با حضور بیش از ۵۰ شرکت‌کننده در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در ابتدا دکتر مقیمی ضمن خیرمقدم به مهمانان و تشکر از حضور دکتر رستمیان به مباحث جلسه قبل اشاره نمود گفت امروز به بحث استرس، عزت‌نفس و راه‌های تقویت آن به‌سوی توانمندسازی و همچنین کاهش ضعف‌ها پرداخته می‌شود.
در ادامه دکتر رستمیان با تأکید به خود مراقبتی به جنبه‌های مختلف آن مانند پیشگیری از بروز بیماری، بهداشت مواد غذایی، فعالیت بدنی بهداشت خواب اشاره نمود.
وی افزود: اگر کسی سبک زندگی سالم داشته باشد دوسوم سلامتی خود را حفظ کرده ایشان تأکید کرد در دانشگاه شرایط بهتر شده و تلاش می‌شود کار روی سبک زندگی و بحث سلامت جسمی و طب فیزیکی برنامه‌ریزی شود.
این عضو هیئت‌علمی دانشگاه اظهار داشت: از دانشکده تغذیه خواستیم که ارتباطات خود را با مردم بیشتر کند چراکه سرویس‌های خود مراقبتی مربوط به همه است و تنها به دانشگاه علوم پزشکی ختم نمی‌شود و مردم از این ایده خوب استقبال کردند ما باید تلاش کنیم این سبک را به بیرون انتقال دهیم و با استرس‌های جامعه مقابله کنیم و نگذاریم این استرس‌ها تأثیر سویی در زندگی مردم داشته باشد.
دکتر رستمیان افزود: ما باید به مقوله سلامت معنوی هم یک نگاه خوب داشته باشیم وی گفت: نبی اکرم (ص) همیشه تبسم داشتند لذا سلامت معنوی می‌تواند اثرگذارهم در زندگی و جامعه داشته باشد حتی روی این مقوله هم در کشورهای اروپایی و آمریکایی کارکردند و موفق هم بودند. ایشان از دفتر امور ایثارگران خواستند روی بحث سلامت معنوی با معاونت فرهنگی همکاری تنگاتنگ داشته باشند.
معاون فرهنگی دانشگاه در ادامه به بحث سلامت اجتماعی پرداخت افزود: باید روی بحث سلامت اجتماعی کارکنیم و شروع آن می‌تواند روی محورهای تولید باشد وقتی تولیدات افزایش پیدا کند فقر از بین می‌رود و به‌نوعی سلامتی اجتماعی به بار می‌آورد ما در دانشگاه نیروی فنی زیادی داریم بیاییم فرصت شغلی ایجاد کنیم تا بتوانیم وضعیت مطلوبی از سبک زندگی را ترویج دهیم.
در ادامه مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان خطاب به حاضرین گفت: شهدا کسانی بودند که تاریخ را عوض کردند و شما فرزندان باید به خود ببالید و افتخار کنید که چنین پدرانی داشتی و این امربر هیچ‌کس پوشیده نیست.
گفتنی است: بحث‌های تخصصی جلسه با مشارکت حاضرین و هدایت دکتر بیات و همکارانشان در خصوص تفاوت زن ومرد، استرس وعزت نفس و توانمندسازی تا ساعت ۱۶ ادامه داشت.

mahdavifar

ی آگوست 11 , 2019
…بازهم عرفه بازهم عرفه، با همه راز و رمزهایش از راه رسید؛ روزى پر از شور و شیدایى و شناخت؛ روز خوشه‌چینى بندگان از پهن‌دشت معرفت الهى؛ روزى که نگاه قلب‌ها، بیش از همیشه به آسمان است؛ روز چشم‌هاى بارانى و نیازهاى آسمانى. آرى، عرفه، روز بازگشت عارفانه است از […]

مطالب داغ