۱۵ ذی الحجه، سال روز ولادت اسوه طهارت و پیشوای هدایت، حضرت علی بن محمد الهادی علیه السلام مبارک باد.

دهمین امام شیعیان فرزند امام جواد(ع) علی بن محمد معروف به امام هادی و امام علی‌النقی است. امام هادی در روز ۱۵ ذی‌الحجه به دنیا آمد. ایشان همزمان با خلافت عباسی ها بخش زیادی از دوران امامت خود را در سامرا گذراند.

امام هادی(ع)  پدرش امام جواد(ع) و مادرش سمانه مغربیه  یا سوسن نام دارد. از مشهورترین القاب امام دهم شیعیان، هادی و نقی است. لقب هادی از آن جهت به او داده شده که در زمان خود بهترین هدایت‌کننده مردم به سوی خیر بوده است. سایر القاب  این امام عبارت‌اند از: مرتضی، عالم، فقیه، امین، ناصح، متوکل، خالص و طیب. امام هادی به همراه فرزندش امام حسن عسگری(ع)  به دلیل سکونت در سامرا در منطقه‌ی عسکر به امامین عسکریین معروف هستند.

issar issar

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

ش آگوست 17 , 2019
  کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام                                                                    با کمال تاثر و تاسف  درگذشت همکار محترمه                                خانم منصوره مرادی               خواهر شهیدان نقی و تقی مرادی و مسئول امور اداری دانشکده دندانپزشکی  را به اطلاع خانواده بزرگ دانشگاه می رساند. از صمیم […]