سومین جلسه کمیته آموزش وپژوهش ایثارگران به بحث بر رسی پروژهای تحقیقاتی مورد نیاز ایثارگران پرداخت

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این جلسه روز سه‌شنبه ۵ شهریور ۹۸ با حضور دکتر سید ناصر عمادی، دکتر احسان مقیمی، دکتر علیرضا همتی، دکتر سید حسین حجازی، دکتر مهدی نوروزی، دکتر اکبر احمدی، دکتر احسان پورمحمدیان، در دفتر امور ایثارگران برگزار شد
ابتدا مدیر امور ایثارگران ضمن خیرمقدم به حاضرین گزارشی از روند پیگیری کار مرکز تحقیقات سلامت ایثارگران و آسیب دیدگان جنگ پرداخت و بر اولویت‌های پژوهشی موردنیاز تأکید نمود.
در این نشست دکتر همتی عضو کمیته آموزش و پژوهش گفت ما هر برنامه‌ای که بخواهیم طی نماییم باید به لحاظ اجتماعی توجیه‌پذیر باشد به نظرم بهتر است در مرحله‌ی اول روی بیماری‌های ناشی از دفاع متمرکز شویم و آنان را شناسایی کنیم تا بتوانیم به آن هدف نهایی خود برسیم وی در ادامه اظهار داشت: ما باید مرکز تحقیقات جنرال داشته باشیم و آن‌قدر بزرگ فکر کنیم که تا حد پژوهشگاه و درواقع باید پژوهشگاه سلامت، جای مرکز تحقیقات بگیرد؛ زیرا کار در حوزه سلامت ایثارگران خیلی وسیع‌تر از آن است.
دکتر نورزوی یکی دیگر از اعضای کمیته پژوهش ایثارگران با اشاره به این نکته که یکی از اولویت‌های اصلی ما در وهله اول باید جامعه هدفمان که ایثارگران دانشگاه است مشخص نماییم سپس کار را برای مراحل بعد دنبال نماییم.
این عضو هیئت‌علمی دانشگاه با پیشنهاد به این موضوع که ما می‌توانیم از طریق برنامه مطالعاتی کوهرت که در حال بررسی سلامت کارکنان دانشگاه است برای ایثارگران پیاده نماییم. و سعی شود بیماری‌ها را اولویت‌بندی و سپس به هدف نهایی که همان ارتقاء سلامت ایثارگران پرداخته شود.
دکتر پور محمدیان مدیر ستاد شاهد ایثارگر دانشگاه افزود: اندیشه اولیه که منجر به پیشنهاد تا سیس مرکز تحقیقات شد این بود که بتوانیم کار پژوهشی خاصی برای گروه ایثارگران و بیماری‌ها آنان صورت بگیرد اما تابه‌حال نه آماری داریم که ببینیم چه عوارضی در جنگ به این افراد وارد شد و ممکن است وسعت، صدمات و عوارض مزمن آن آثار و عوارض و پیامدهای ناگواری در آینده به دنبال داشته باشد به نظرمی رسد در مرحله اول آماری از ایثارگران جمع‌آوری نماییم و سپس سلامتی آن‌ها را رصد کنیم.

دکتر حجازی کارشناس دفتر ایثارگران با پیشنهاد روی موضوع کیفیت زندگی ایثارگران و انجام پژوهش در جهت حفظ سلامت و برقراری و ارتقا ء کیفیت زندگی این قشر آسیب‌پذیر ضروری به نظر می‌رسد.
دکتر احمدی مدیر بیمارستان بهرامی گفت: اگر ما بتوانیم اطلاعات ایثارگران را از مجریان کوهرت بگیریم سریع‌تر به هدف نهایی می‌رسیم و از طرفی کمکی به مرکز تحقیقات سلامت ایثارگران شده است.
دکتر عمادی رئیس کمیته آموزش و پژوهش ایثارگران گفت: آیا مشکلات ایثارگران رو به افزایش است اگر این‌طور باشد باید آیتم‌های ارزشمندی از این موضوع استخراج نماییم و پروپوزال‌ها را زیر نظر داوران تنظیم نمائی‌ام.
مصوبات جلسه:
-بررسی اساس‌نامه مراکز تحقیقاتی که در خصوص دفاع مقدس فعالیت می‌کند.
– مذاکره با همکارانی که در دانشگاه مطالعات کوهرت را انجام می‌دهند.
-تهیه و تنظیم پنج پروپوزال تحقیقاتی بر ای برسی در جلسه بعد
– مذاکره با دبیر شورای گسترش دانشگاه و مراکز تحقیقاتی

issar issar

عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری امام حسین(ع)