برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع روزهای افتخار

به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس به همت دفتر امور ایثارگران دانشگاه؛ مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع روزهای افتخار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه، مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع روزهای افتخار برگزار و به هشت نفر از برندگان مسابقه جوایز نفیسی اهدا خواهد کرد.
دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت‌علمی علاقه‌مند به شرکت در مسابقه می‌توانند برای دریافت فایل پی‌دی‌اف کتاب «خط مقدم ۸» و پاسخنامه مربوطه اینجا کلیک کنند و تا روز ۱۵ مهرماه ۹۸ پاسخ‌نامه‌های تکمیل‌شده را به‌صورت حضوری به دفتر امور ایثارگران، خانم اسمعیلی ارائه و یا به شماره دورنگار ۶۴۴۳۲۳۳۴ ارسال فرمایند.
خبرنگار: زهرا اسمعیلی

منصور سرلک

فراخوان برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته دفاع مقدس

ی سپتامبر 22 , 2019