فراخوان برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته دفاع مقدس

دفتر امور ایثارگران دانشگاه در  نظر دارد به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس مسابقه ورزشی برگزار کند.

بنا به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این مسابقات ویژه ایثارگران دانشگاه و در دو رشته تنیس روی میز و دارت در دو بخش خواهران و برادران برگزار می‌شود.
نکات قابل‌توجه:

۱-     ثبت‌نام همزمان در واحدهای محل خدمت و دفتر امور ایثارگران دانشگاه انجام می‌شود.

۲-     مسئول ثبت‌نام در واحد محل خدمت رابط امور ایثارگران می باشد.
۳-     تنها افرادی امکان شرکت در مسابقه رادارند که در موعد مقرر موفق به تنظیم فرم مربوطه شده باشند.

مهلت ثبت‌نام:     روز شنبه ۳۰ شهریور لغایت چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸٫

محل برگزاری مسابقات: سالن ورزشی بیمارستان امام خمینی (ره).

زمان برگزاری مسابقات:

– برادران؛ روز سه‌شنبه مورخ ۹ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۹ لغایت ۱۲

– خواهران؛ روز چهارشنبه مورخ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۹ لغایت ۱۲

دریافت فرم

منصور سرلک

دیدار مدیر دفتر ایثارگران دانشگاه و رییس مرکز بهداشت جنوب تهران با خانواده شهید ذوالفقار اسکندری

ی سپتامبر 29 , 2019
هم‌زمان با هفته دفاع مقدس وبه منظور گرامیداشت یاد وخاطره شهدا مدیر دفتر ایثارگران دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران با خانواده شهید اسکندری دیدار کردند. دکتر مقیمی، مدیر امور ایثارگران دانشگاه، دکتر قیوم زاده، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران روز شنبه ۶ مهر ۹۸ به همراه مهندس میر […]