معرفی کتاب آن ۲۳ نفر به همراه نسخه صوتی

فیلم « ۲۳ نفر» که هم اکنون در سینماهای تهران درحال اکران است برگرفته از کتاب « آن ۲۳ نفر» می باشد که براساس خاطرات یکی از آنان بنام احمد یوسف زاده توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است. دراین کتاب سرگذشت ۲۳ نوجوان کرمانی که در یکی از گردانهای لشگر ثارالله به فرماندهی قاسم سلیمانی درعملیات بیت المقدس در محاصره دشمن قرار گرفته و سرانجام توسط ارتش عراق به اسارات درآمدند. داستان این کتاب روایت هشت ماه از اسارت نه ‌سال‌ احمد یوسف زاده، یکی از همین ۲۳ نفر است که با قلمی روان وساده و درعین حال جذاب و توصیف‌گر نوشته شده است. در این کتاب نویسنده به ‌خوبی توانسته حالات انسانی و موقعیت وقوع رویدادها را ترسیم کند تا از همین رهگذر، هم به شرح ماجرای پیش آمده برای خود بپردازد و هم مخاطب رادرجریان بخشی ازعملیات فتح خرمشهر که کمتر به آن پرداخته شده قراردهد.

لینک نسخه صوتی کتاب : http://bit.ly/30p2Ymv

mahdavifar

اعضای کمیته آموزش و پژوهش ایثارگران

چ ژانویه 15 , 2020