برای حافظه بهتر مسواک بزنید

محققان در دانشگاه برگن نوروژ به ارتباط واضحی بین سلامت دهان و آلزایمر پی برده اند. آنها می گویند التهاب لثه (ژنژیویت) نقش تعیین کننده ای در ابتلا به بیماری آلزایمر دارد.

یکی از پژوهشگران به نام مایدل می گوید: با شواهد مبتنی بر DNA افراد به نتیجه رسیدیم که باکتری که باعث التهاب لثه می شود، از دهان وارد مغز شده و پروتئینی تولید می کند که سلول های عصبی مغز را از بین می برد. در نتیجه باعث فراموشی و در نهایت ابتلا به آلزایمر می شود. وی همچنین اشاره می کند که این باکتری به تنهایی باعث آلزایمر نمی شود بلکه باعث پیشرفت سریع این بیماری می شود.

یک خبر خوب اینکه برخی راهکارهایی وجود دارد که پیشرفت این بیماری را کند می کند؛ مسواک زدن و نخ دندان کشیدن.

مایدل می گوید: این مهم است که اگر شما دچار بیماری لثه شدید و آلزایمر در خانواده شما وجود دارد به طور منظم به دندانپزشک مراجعه نمایید.

مایدل و همکارانش با بررسی ۵۳ بیمار آلزایمری دریافته اند که ۹۶٪ درصد آنها دارای این باکتری بوده اند.

این اطلاعات یک راه احتمالی جدیدی برای کنترل آلزایمر به محققین داده است. آنها می گویند: توانستیم دارویی بسازیم که این باکتری را بلاک کند و از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری کند. این دارو تا آخر سال جدید میلادی (۲۰۲۰) آزمایش خواهد شد.

mahdavifar

اینترنت اشیاء

ش ژانویه 18 , 2020
اینترنت اشیا (Internet Of Things) برای نخستین بار در سال ۱۹۹۹ توسط کوین اشتون مورد استفاده قرار گرفت و جهانی را توصیف کرد که در آن هر چیزی، از جمله اشیای بی‌ جان، برای خود هویت دیجیتال داشته باشند و به کامپیوترها اجازه دهند آن‌ها را سازماندهی و مدیریت کنند. […]