مدیر امور ایثارگران از هم‌اندیشی اعضای هیئت‌علمی ایثارگران در دهه‌ی اول اسفندماه ۹۸ خبر داد

دکتر مقیمی گفت : هفتمین هم‌اندیشی هیئت‌علمی ایثارگر با موضوع هنر هشتم در دهه اول اسفندماه برگزار می‌شود .
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این جلسه روز یکشنبه ۶ بهمن ۹۸ با حضور دکتر غلامرضا توگه، دکتر محمد تقی بیگ محمدی، دکتر حسین قناعتی، دکتر ماشاءالله ترابی، دکتر احسان مقیمی برگزار شد .
در ابتدا مدیر امور ایثارگران ضمن خیرمقدم به اعضای کمیته گزارشی از روند اجرائی هفتمین هم‌اندیشی هیئت‌علمی ایثارگر ارائه داد وی گفت این هم‌اندیشی در ده اول اسفندماه با حضور بیش از ۱۳۰ نفر از اعضای هیئت‌علمی ایثارگر برگزار خواهد شد.
دکتر مقیمی در ادامه به مباحت این هم‌اندیشی اشاره نمود و گفت، مدیریت جهادی، تعهد حرفه‌ای و هنر هشتم مباحثی است که پیشنهادشده ولی بحث تعهد حرفه‌ای به دلیل اینکه در دانشگاه دارای متولی است می‌توان از دستور جلسه خارج کرد؛ اما دو بحث دیگر انشالله در هم‌اندیشی موردتوجه قرار می‌گیرد.
در ادامه‌ی این نشست مهمان جلسه دکتر انصاری‌فرد به تشریح هنر هشتم پرداخت وی گفت: در قرن جدید، هنر هشتم تحت عنوان مهندسی فکر و اراده Mind engineering” در اختیار قدرت‌های بزرگ قرارگرفته است. آن‌ها با استفاده از این هنر به طرز سحرآمیزی بر بینش و احساس و اراده‌ی دیگر ملت‌ها مسلط می‌شوند.
وی ادامه داد: هنر هشتم بر چهاراصل اطلاعات، ارتباطات، احساسات و هوشمنـدی استوار است به‌مانند اکسیر سحـر کننده‌ای بر روی عقل و روان انسان‌هـا عمل می‌کند و صاحبان این دانش با استفـاده‌ی هوشمندانه و هنرمندانه از علوم پیشرفته به‌ویژه در رشته‌های جامعه‌شناسی، روانشناسی، تاریخ و… در هر نقطه از جهان که تمایل داشته باشند. سرنوشت ملت‌ها را به نفع خود تغییر می‌دهند.
دکتر انصاری‌فرد در ادامه افزود: صاحبان این دانش با ا انقلاب‌های رنگی می‌توانند در به راه‌اندازی بازارهای تجاری و سرمایه‌های مادی و معنوی کشورها را به تصرف خود درآورند و انگیزه مردم برای رسیدن به استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و حتی میل آن‌ها برای دفاع از آب‌وخاک و سرزمین وطن را تخریب کنند.
وی با اشاره به این نکته یادآور شد: آشنایـی با این دانش شگفت‌انگیز برای مـدیران سیاسـی، اقتصـادی و فرهنگـی از اهمیت حیاتـی برخوردار است و غفلت از آن می‌تواند فجایـع جبران‌ناپذیری را به همراه داشتـه باشد.
دکتر انصاری فر تصریح کرد: در هنر هشتم چیزی به نام سخت افراز نداریم بلکه جنگ جنگ افکار است درواقع همان برقراری ارتباطات ذهنی است و با تغییر احساسات می‌توان نگاه فرد را تغییر داد.

دکتر ترابی عضو کمیته هیئت‌علمی ایثارگران گفت: ما در دانشگاه روی هنر هشتم کار می‌کنیم و امیدوارم بتوانیم روزبه‌روز در این زمینه موفق‌تر باشیم.
وی افزود: هنر هشتم می‌تواند در تغییر فرکانس‌های بدن انسان مؤثر باشد که این فرکانس‌ها می‌تواند نقش مهمی روی سلامتی انسان داشته باشد.
دکتر قناعتی عضو دیگر کمیته هیئت‌علمی ایثارگران در ادامه گفت: کشور ما در این ۴۰ سال سختی‌های زیادی پشت سر گذاشت و من فکرمی کنم حق همیشه پیروز است کما این‌که رزمندگان مدافع حرم که از بچه‌های نسل جدید هستند با درایت خاص وارد میدان‌های نبرد شده‌اند و وظایفشان به نحو مطلوب انجام دادند.
این عضو هیئت‌علمی دانشگاه سپس به جنگ هشت‌ساله ایران اشاره کرد و گفت، ما در زمان جنگ از همه‌ی قشرها در جبهه‌ها می‌دیدیم و توانستیم پیروز جنگ باشیم و این‌یک امتحان الهی بود بنابراین باید نگاه امیدوار نه در هر شرایطی به جامعه داشته باشیم.
دکتر توگه عضو دیگر کمیته هیئت‌علمی ایثارگران گفت اگر مسئولین انرژی‌های مثبت خوب در جامعه پیاده کنند می‌توانیم حتی از این موقعیتی که در آن قرار داریم موفق ترهم باشیم.

mahdavifar

پنج کلید دستیابی به غذای سالم تر - 2

ج ژانویه 31 , 2020
  کلید ۲ : غذاهای خام را از غذاهای پخته جدا کنید غذای خام به ویژه گوشت قرمز، مرغ وغذاهای دریای و شیرآبه آنهاحاوی میکروب های خطرناکی هستند که ممکن است به سایر موادغذایی در حین آماده سازی و نگهداری منتقل شوند. حتما موادغذایی را در ظروف در بسته نگهداری […]