تغذیه مناسب مهمترین سپر دفاعی در مقابل کرونا

کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مثل ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. مصرف روزانه منابع غذایی دارای ویتامین C مانند سبزی و سالاد همراه با غذا می‌توان بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها از جمله کرونا می توان بیمه کرد.

میوه‌هایی مثل پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین، کیوی و سبزی‌هایی مانند انواع کلم، گل‌کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، جعفری، پیازچه، شاهی، گوجه‌فرنگی از منابع غذایی دارای ویتامین C است. همچنین هویج و کدو حلوایی و سبزی‌های سبز تیره مثل اسفناج، برگ‌چغندر و برگ‌های تیره رنگ کاهو نیز از منابع خوب ویتامین A محسوب می‌شود.

به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی‌ها به‌جز سبزی‌های نشاسته‌ای و حداقل ۲ واحد میوه توصیه می‌شود.

در واقع مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه، استفاده از هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه، مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا، پرهیز از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست‌فودها و غذاهای چرب و سنگین و استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم‌مرغ از جمله نکاتی است که این گروه‌های حساس باید رعایت کنند.

همچنین کمبود ریزمغذی‌هایی مانند آهن و روی نیز باعث ضعف سیستم ایمنی بدن می‌شود که برای جبران کمبود این ریزمغذی‌ها می‌توان از حبوبات به‌عنوان جایگزین مناسب گوشت، شیر و لبنیات، سبزی‌های برگ سبز و انواع خشکبار استفاده کرد.

در پایان از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده مثل تخم‌مرغ عسلی، نیمرو، کباب‌های مغز پخت نشده باید خودداری شود.

 

 

issar issar

Next Post

آیا لازم است موادغذایی خریداری‌شده را بشوییم؟

د آوریل 6 , 2020
  در حالی که برخی از فیلم‌ها و مقالات، افراد را ترغیب می‌کنند تا ظروف موادغذایی خریداری شده از فروشگاه‌ها، نامه‌ها و سایر بسته‌بندی‌هایی را که وارد خانه می‌شود، ضدعفونی کننند اما کارشناسان این کار را زیاده‌روی دانسته و شست و شو با آب را برای این منظور کافی می‌دانند. […]

آمار بازدید

وب ساز : منصور سرلک
Call Now Buttonمشاوره تلفنی کرونا