ادویه‌های تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن

استاد صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر خودداری از خرید مواد غذایی فله‌ای، گفت: زعفران، زنجبیل، دارچین و زردچوبه تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن هستند. این متخصص علوم و صنایع غذایی درباره وجود ویروس کرونا در مواد غذایی، بیان کرد: با توجه به اطلاعات موجود، دمای سالم‌سازی مواد غذایی برای حذف ویروس کرونای احتمالی موجود در آن‌ها، حداقل ۶۰ و ترجیحاً ۷۰ درجه سلسیوس در نظر گرفته می‌شود و ممکن است آلودگی احتمالی در این مواد در کمتر از این دما، از بین نرود. وی تأکید کرد: مردم اکثر مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر می‌توانند مصرف کنند، زیرا با ضریب بهداشتی بالا تهیه می‌شوند و ماده اولیه آن‌ها اغلب سالم‌سازی بهداشتی می‌شود، اما در خصوص محصولات غذایی غیر صنعتی، هم در ماده اولیه تولید و هم پس از تولید، احتمال آلودگی به ویروس کرونا وجود دارد.

وی درباره لبنیات پاستوریزه، ادامه داد: شیر پاستوریزه در طول فرآیند تولید برای ۱۵ ثانیه در معرض دمای حداقل ۷۵ درجه سلسیوس قرار می‌گیرد که آلودگی احتمالی را از بین می‌برد. میزان دما برای شیر استریلیزه نیز به‌مراتب بیشتر است؛ بنابراین درمجموع تمامی لبنیات بسته‌بندی و صنعتی که از شیر پاستوریزه تهیه می‌شوند همچون ماست، پنیر، خامه و بستنی را با اطمینان کامل مصرف کنید. البته بعد از خرید بسته‌بندی آن‌ها نیاز به شست‌وشو با آب و مایع شوینده دارد. این متخصص صنایع غذایی فرآیندهای پخت و آماده‌سازی فرآورده‌های گوشتی همچون سوسیس را نیز قابل‌اطمینان خواند و افزود: دمای پخت این محصولات نیز بالای ۷۰ درجه سلسیوس است، اما نکته قابل‌توجه در خصوص کالباس، احتمال بروز آلودگی ثانویه هنگام باز کردن بسته‌بندی اولیه، برش زدن و گذاشتن آن دربسته در مغازه یا مرکز خرید است.

وی تصریح کرد: در کنار محصولات پروبیوتیک یا فراسودمند، مصرف ترکیبات بیواکتیو یا زیست فعال موجود در مواد غذایی طبیعی به‌ویژه میوه‌ها و سبزی‌های تازه و همچنین ادویه‌هایی مانند زعفران، زنجبیل، دارچین و زردچوبه را نیز به‌منظور تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه می‌شود.

mahdavifar

اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش آیا غرغره کردن آب بانمک و یا سرکه از جدی شدن بیماری ویروس کرونا جلوگیری می‌کند

س آوریل 7 , 2020
به علت ناشناخته بودن بیماری کووید ۱۹ و همه‌گیر شدن آن، ادعاهایی برای درمان و یا پیشگیری از این بیماری مطرح‌شده است. ازجمله این ادعاها استفاده از آب به همراه نمک و یا سرکه است. ادعاشده که این ویروس چند روز در گلو باقی می‌ماند و سپس علائم بیماری نمایان […]