هشتمین همایش ایثارگران به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر روز مقاومت ایثار به‌صورت مجازی برگزار شد.

دکتر کریمی در هشتمین همایش بزرگ ایثارگران در بحران کرونا کادر درمان و خانواده‌ها آنان خوش درخشیدند
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این مراسم روز شنبه سوم خرداد با حضور مجازی ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم دانشجوئی، معاون محترم فرهنگی، اعضای هیئت‌علمی ایثارگر، کارکنان محترم خانواده‌های آن‌ها برگزار شد.
در ابتدا مدیر امور ایثارگران سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر عملیات پرافتخار بیت‌المقدس وعید سعید فطر را تبریک گفت وازمجاهدت‌ها و فداکاری ایثارگران قدردانی کرد.
سپس دکتر رستمیان معاون فرهنگی و مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران حلول ماه شوال و فرارسیدن عید فرخنده و مبارک فطر به همه ایثارگران تبریک و تهنیت گفت.
از دیگر سخنران این فضای مجازی دکتر داریوش فرهنگ از اساتید برجسته در حوزه روان‌شناختی اظهار داشت: ۱۶ سالم بود که در جبهه حضور داشتم و در آن دوران با تانک، توپ و دیگر ادوات جنگی آشنا شدم اما بهترین دوستان خود را در دوران دفاع از دست دادم پرستوها کوچ کردند و دیگر برنگشتند.
وی با اشاره به بیماری کرونا گفت کرونا مرگ‌بار است این بیماری در یک دوره‌ای وارد زندگی ما انسان‌ها شده و در زمان دیگر بارش را می‌بندد و می‌رود ولی ما انسان‌ها باید از آن عبرت بگیریم. من و تو آموختیم اگر در سختی‌ها قرار بگیریم نمی‌توانیم از آن‌ها فرار کنیم همان کاری که مدافعان سلامت در روزهای کرونایی انجام دادند جانشان را در معرض خطر قراردادند عده‌ای به تولید وسایل ضروری پزشکی همت نمودند؛ اما در میان این‌همه مشکلات یک عده هم شروع به احتکار کردند.
وی افزود: کرونا یک دانشگاه است پس چشممان را بازکنیم و به آن فکر کنیم این ویروس تمام می‌شود ولی همین ویروس به ما درس‌هایی داد که چطور باهم همدل باشیم و در این شرایط سخت دست همدیگر را بگیریم.
دکتر فرهنگ یادآور شد: دنیا مانند دومینو است وزندگی یک دومینوی زمینی است پس کرونا هم خیر می‌رساند و هم خیر از آن دریافت می‌کنیم پس هرکس در هر مقام و جایگاهی باشد خواه‌ناخواه مرگ و بیماری و اتفاقات گریبان گیرش می‌شود. چه خوب است از این دانشگاه کرونا زندگی یاد بگیریم.
در ادامه رئیس دانشگاه گفت: پس از یک ماه روزه‌داری به استقبال عید فطرمی رویم و جا دارد در این شب سوم خرداد از همکارانم که در دوران دفاع مقدس خاطرات زیادی از آنان دارم یاد کنم البته خود من هم در عملیات فتح المبین و کربلای ۴ و ۵ و ۱۰ خاطرات زیادی دارم.
وی در خصوص بحران کرونا گفت: من در بحران کرونا از روز اول نگاه مثبت داشتم باوجوداینکه خودم وهمسرم مبتلا شدیم اما این ایام خیلی خاص بود زیرا در سه ماه گذشته بسیاری از صحنه‌های جنگ برایم تجدید خاطره شد به نظرم دوران کرونا فرصت بسیار خوبی برای کشور و مردم ما بود باوجود تمام مشکلات و سختی‌های ۴۰ سال انقلاب هیچ خم به ابرو نیاوردند و ایستادگی کردند ودراین بحران کادر درمان خوش درخشیدند و امتحان خوبی پس دادند.
دکتر کریمی گفت، در دوران دفاع مقدس رزمنده‌ها در خط مقدم می‌جنگیدند و عقبه‌ی جبهه و خانواده‌ها ایمن بودند اما در این بحران صحنه متفاوت بود خانواده‌های این عزیزان هم در معرض خطر بودند و خیلی از خانواده‌ها هم گرفتار شدند ولی هیچ اعتراضی نکردند و صبر به خرج دادند من وظیفه خودم می‌دانم از همه همکاران و به‌ویژه خانواده‌های آن‌ها صمیمانه تشکر کنم.
یادآوری می‌شود: فضای برگزاری برنامه توسط ا دانشکده مجازی و اجرای این برنامه توسط دکتر مسعود خسروانی عضو هیئت‌علمی دانشکده فن‌آوری نوین به عهده داشت. پخش کلیپ‌های حماسی، برگزاری مسابقه‌ی فتح خرمشهر نیز از برنامه‌های دیگر این مراسم بود.

issar issar

۱۰ خوراکی سرشار از کلسیم که لبنی نیستند

س ژوئن 2 , 2020
کلسیم برای سلامتی استخوان، ناخن‌ها و ‌دندان‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند. همچنین در سلامتی قلب، عملکرد عضلات و سیگنال‌های عصبی نقش مهمی دارد. مقدار روزانه مصرف کلسیم برای بیشتر بزرگسالان ۱۰۰۰ میلی گرم است. اگرچه در زنان بالای ۵۰ سال و همه افراد بالای ۷۰ سال ۱۲۰۰ میلی گرم است. […]