دریاچه نمک قم برای اولین بار سرخ شد

باقرزاده کریمی گفت: افزایش نوعی جلبک در دریاچه نمک قم موجب شده تا رنگ این دریاچه سرخ شود.

مسعود باقرزاده کریمی مدیر دفتر اکوسیستم‌های تالابی سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سرخی دریاچه نمک قم اظهار کرد: بر اساس مشاهدات میدانی هم اکنون رنگ دریاچه نمک به صورت قرمز یا سرخ در آمده که این سرخی دریاچه یک پدیده نادر است.

وی افزود: سرخ شدن دریاچه نمک و یا دریاچه‌های دیگری مانند مهارلو یک پدیده طبیعی است که هر سال اتفاق می‌افتد.

باقرزاده کریمی گفت: افزایش نوعی جلبک در این دریاچه‌ها منجر به سرخ شدن این مکان‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: دریاچه نمک هم به دلیل اینکه آب شوری دارد هر چند سال یکبار شاهد افزایش نوعی جلبک می‌شود که هم اکنون با افزایش دما در این منطقه این پدیده ایجاد شده است.

مدیر دفتر اکوسیستم‌های تالابی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پدیده سرخی دریاچه‌ها یکی از زیباترین رویداد‌ها در جهان محسوب می‌شود.

mahdavifar

در نشست کمیته‌های مشترک ایثارگران از بیش از یک دهه تلاش دکتر محقق تقدیر و تشکر شد.

ی ژوئن 21 , 2020
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این جلسه روز سه‌شنبه ۲۷ خردادماه با حضور دکتر عبدالرحمان رستمیان مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر مصطفی محقق مشاور سابق رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران و اعضای کمیته‌های شش‌گانه در سالن معاونت غذا دارو […]