پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت ۲۶ مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی

دکتر عباسعلی کریمی با تبریک سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی در پیامی این روز را یادآور روزهای پر از شور و شادی حضور دوباره عزیزانی دانست که عطر شهیدان را با خود دارند.

متن پیام به شرح زیر است:

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

از مومنان مردانی هستند که به پیمانی که با خدا بسته بودند وفا کردند بعضی بر سر پیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و هیچ پیمان خود را دگرگون نکرده ‏اند. (سوره احزاب ؛ آیه ٢٣)

۲۶ مرداد ماه سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی است. این ایام بر صفحات زرین انقلاب می درخشد و یادآور روزهای پر از شور و شوق حضور دوباره عزیزانی است که عطر شهیدان را با خود دارند.

بدون تردید آزادگان دلاور، گنجینه‏ های ارزشمندی هستند که با الهام از مکتب انسان‏ ساز اسلام و سیره ائمه اطهار و درس ‏گرفتن از زندگی انقلابی و حماسه‏ ساز حضرت زینب(س) که اسوه صبر و پایداری بود و همچنین با ایمان راسخ خود در برابر همه فشارهای جسمی و روحی دشمنان مقاومت کردند و توانستند به لطف خداوند، دوران دشوار اسارت را پشت سر نهاده و با روحیه جهادی و صبر و استقامت ستودنی به وطن عزیز و دامن خانواده گرامی خویش برگردند.

اینجانب سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را به همه آزادگان کشور به‌ویژه آزادگان شاغل در دانشگاه و خانواده‌های محترمشان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و به روح ملکوتی شهدای مظلوم آزاده به ویژه سید فقید آزادگان، مرحوم حجت‌الاسلام ابوترابی که در ایام اسارت با تدبیر و دلسوزی وصف‌ناپذیر، روشنی‌بخش راه و سیره آزادگان بود درود می‌فرستم.

دکتر عباسعلی کریمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

mahdavifar

مراسم مجازی گرامی داشت سالگرد باز گشت آزادگان به میهن اسلامی 26 مرداد از ساعت 18 تا 19 برگزار می شود.

ی آگوست 16 , 2020