نشست مجازی گرامیداشت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی روز یکشنبه ۲۶ مرداد با حضور مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر امور ایثارگران برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشگاه در جمع آزادگان در فضای مجازی گفت: کسانی پیروزند که بخشش بیشتر و باخدا باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، در ابتدای این جلسه مجازی، دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن گرامیداشت ورود آزادگان سلحشور به میهن اسلامی و تبریک این روز بزرگ به آزادگان و خانواده‌های محترم آن‌ها گفت: امسال توفیق دیدار حضوری با آزادگان و خانواده‌های محترمشان به دلیل بیماری کرونا حاصل نشد و همچنین موفق نشدیم از حضور مجازی رئیس دانشگاه در این برنامه بهره‌مند شویم لذا از فرمایشات سال گذشته ایشان در این فضای مجازی بهره لازم می‌بریم.
سپس سخنان رئیس دانشگاه در جمع آزادگان سال گذشته پخش شد وی در ادامه گفت: باید تجربیات و خاطرات دوران اسارت را به نسل‌هایی که آن را تجربه نکرده‌اند منتقل کنیم. شما بهترین دوران زندگی خود را در اسارت گذرانده در باقی‌مانده عمر خود می‌تواند بسیار مؤثر باشد. قطعاً شما این‌گونه رفتار می‌کنید.
رئیس دانشگاه، با اشاره به اینکه اخلاق خوب سنگ سخت را نرم می‌کند گفت: گاهی در سخن و رفتار اتفاقاتی پیش می‌آید که باعث فاصله گرفتن مسئولان از ما می‌شود که این اشتباه است. درحالی‌که شما با رفتار، منش و اخلاق خوب که در جبهه‌ها داشتید و اکنون آن را حفظ کرده‌اید می‌توانید سختی‌ها را پشت سر بگذارید و دل مسئولان را نرم کنید.
دکتر کریمی خطاب به آزادگان دانشگاه گفت: روحیه خود را با اتفاقاتی که اطرافتان می‌افتد از دست ندهید. شما شرایط سختی را پشت سر گذاشته‌اید و قطعاً می‌دانید درراه آمدن آن‌قدر سخت نیست که درراه ماندن و ادامه دادن سخت است. در طول زمان است که آدم باید صبوری کند.
رئیس دانشگاه در ادامه: ضمن ابراز امیدواری از اینکه خاطرات و تجربیات ارزشمند آزادگان همیشه در ذهن‌ها باقی بماند با این جمله به سخنان خود پایان داد: که باید از رفتارمان مراقبت و از وقتمان در کار دولتی درست استفاده کنیم.
در ادامه مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران اظهار داشت: من از لحظه ورود آزادگان به میهن و بوسه زدن آنان بر زمین هیچ‌وقت از یاد و خاطرم نمی‌رود و این افتخار بزرگی برای کشور و تاریخ ما ایرانیان است وبه این مقاومت افتخار می‌کنیم؛ و اکنون توفیق آن داشتم که در خدمت شما عزیزان باشم.
دکتر رستمیان از آزادگان خواست که در این شرایط کرونایی همه دست‌به‌دست هم دهیم و با تلاش و همفکری یکدیگر بتوانیم کارها را به‌خوبی پیش ببریم.
معاون فرهنگی دانشگاه در ادامه گفت: کسانی پیروزند که بخشش بیشتر و باخدا باشند.
در ادامه برنامه برخی آزادگان نقطه نظرات خود را بیان کردند.
در ابتدا دکتر علی‌قلی نژاد یکی از آزادگان دوران دفاع مقدس اظهار داشت: امروز که کشور ما در شرایط تحریم دشمن و بیماری کرونا قرارگرفته سعی ما بر این باشد که ما بتوانیم از منابع موجود به نحو احسن استفاده نمایم؛ و نسبت به زیردستمان توجه بیشتر واز مسئولین دانشگاه می‌خواهیم در انتخاب مدیران و مسئولان دقت نظر بیشتر داشته باشند تا بتوانیم ارزش‌های نظام و جامعه را حفظ نماییم.
وی تأکید کرد: نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب و عفاف در دانشگاه ازجمله مسائلی است که معاونت فرهنگی باید در دانشگاه بیشتر به آن بپردازد.
سخنران پایانی این برنامه دکتر مهرداد احمدی آزاده هشت سال دفاع مقدس بود وی با اشاره به رفتارهای غیرانسانی نیروهای بعث عراق با اسرای ایرانی، گفت: نیروهای بعثی همیشه رفتارهای خشن غیرانسانی با اسرای ایرانی داشتند و من سعی می‌کردم همیشه به ذکر آیه لاحول ولا قوه الا بالله العلى العظیم در آن شرایط سخت به خودم آرامش دهم و این‌یکی از بهترین خاطرتم در دوران اسارت بود که در ذهنم ماندگار شده است.

issar issar

چهارمین جلسه کارگاه‌ افزایش کیفیت زندگی روز یکشنبه 26 مردادماه به‌صورت مجازی برگزار شد.

س آگوست 18 , 2020
دکتر پور نسایی گفت: خوشبختانه افسردگی در نوجوانان قابل‌درمان است و والدین می‌توانند به فرزند خود کمک کنند. تا به این بیماری غلبه کند و به زندگی بازگردد. به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران چهارمین جلسه کارگاه‌ افزایش کیفیت زندگی روز یکشنبه ۲۶ مردادماه به‌صورت مجازی برگزار شد. در […]