شب یلدای کرونایی را چطور برگزار کنیم؟

یلدای امسال با کرونا و محدودیت‌هایش تمام برنامه‌هایمان را بهم ریخته است؛ نه می‌توانیم با خانوادمان جمع شویم و مراسم یلدا بگیریم نه از آن شور و اشتیاق خبری هست اما ما در «ایرنا زندگی» چند پیشنهاد جذاب برای شما داریم تا یلدای امسال را هم علاوه بر سختی‌هایش قشنگ بگذرانیم.

برای زنده نگه داشتن این سنت تاریخی چه کنیم؟ سلامت خانواده و بزرگ‌ترهایمان در رفت و آمدهای فامیلی ممکن است به خطر بیفتد. پس بیایید امسال شب یلدا را با فاصله گذاری اجتماعی و ایده‌های جذاب پیش ببریم

۱. در خانه بمانیم و بدون دعوت کردن مهمان، سنت‌های شب یلدا را زنده کنیم

۲. می‌توانید تماس‌های تصویری گروهی با بزرگترها و فامیل بگیرید و از این گپ زدن هم خودتان هم بزرگترها انرژی بگیرید

۳. در گروه‌های خانوادگی اشتراک عکس راه بندازید، خصوصا عکس‌های قدیمی و خاطره‌انگیز

۴. بچه‌ها هم می‌توانند برای بزرگ‌ترها و آن‌هایی که دوست‌شان دارن نقاشی بکشند و ارسال کنند

۵. از دیدن فیلم‌ها و سریال‌های جذاب و خاطره‌انگیز مثل: فیلم مادر و… غافل نشوید

زمستان در راه است و بیایید با رعایت اصول بهداشتی به استقبال روزهای بدون کرونا برویم!

mahdavifar

دومین جلسه کارگاه هنر هشتم با موضوع مهندسی فکر و اراده با حضور بیش از صد نفر از اعضای هیئت‌علمی ،دانشجویان و کارکنان دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد .

ش دسامبر 19 , 2020
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر انصاری‌فرد در ادامه جلسه قبل گفت: هنر هشتم هنری است که بر ذهن تأثیرگذار است و مهندسی فکر اراده است. این هنر نیز هفت هنر قبلی را در خود جای‌داده و می‌تواند ذهن و اراده‌ها را در تسخیر […]

مطالب داغ