چهاردهمین جلسه کارگاه پروپوزال نویسی با موضوع تحقیقات غیرتجربی با حضور بیش ا ز یکصد نفر از اعضای محترم هیئت‌علمی ،دانشجویان و کارمندان دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر نورالدین نخستین انصاری استاد تمام  دانشکده توان‌بخشی پس از مرور سرفصل‌های جلسه قبل، به شرح تحقیقات غیرتجربی پریدخت.

وی در مورد تحقیات غیر تجربی گفت؛ این تحقیقات که شامل سه شاخه است ؛ بررسی تاریخچه پدیده های گذشته، مستند کردن پدیده های موجود، مشاهده پدیده های جدید است و بعد طرح های غیر تجربی را در غالب وقتی که پیامدها قابل اندازه گیری نیستند، وقتی که اطلاعات کمی درباره موضوع وجود دارد، وقتی که مسائل اخلاقی اجازه طرح های تجربی را نمی دهند و وقتی که هدف تحقیق چیزی غیر از مؤثر بودن درمان است را توضیح داد. وی در ادامه ماتریکس انواع تحقیق، انواع طرح های غیر تجربی، تحقیق توصیفی که هدف آن مستند کردن ویژگی های یک پدیده از طریق جمع آوری سیستماتیک داده هاست. تحقیق های توصیفی گذشته نگر که دارای زیرشاخه های مستند کردن گذشته، تصمیم گیری در حال حاضر بر پایه اطلاعات گذشته، ارزیابی زمان حال نسبت به گذشته، اتکا بر داده های آرشیوی است و نیز تحقیق ارزیابی، تحقیق اپیدمیلوژیک، تحقیق تاریخی را به طور کامل شرح داد.

دکتر انصاری درباره مشاهدات تحقیقی، تحقیق تکاملی، معاینه، تحقیقات متودولوژیک، مصاحبات هدفمند، پرسشنامه های تعیین شده، آنالیز روابط، تحقیق همبستگی، تحقیق اکتشافی، پیشبینی یک متغیر بر پایه نمرات متغیر دیگر، تعین پایانی ابزارهای اندازه گیری، تعیین اعتبار یک معیار، تعیین میزان توافقی تست ها، آنالیز گذشته نگر روابط، آنالیز آینده نگر روابط و تحقیق نرماتیو را با ذکر مثال های مختلف به طور کامل توضیح داد.

در پایان دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن تشکر از ایشان متذکر شد پَروَنده های صوتی و تصویری کارگاه‌های مدیریت ایثارگران در سایت ایثارگران به آدرس   ISSAR.TUMS.AC.IR بارگذاری شده و دوستان می‌توانند در قسمت مربوط به کارگاه مباحثی که تاکنون گفته‌شده را دانلود کنند.

توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبه‌ها با تدریس دکتر پور نسائی ، کارگاه  پروپوزال نویسی سه‌شنبه‌ها با تدریس دکتر نخستین انصاری و کارگاه هنر هشتم پنج‌شنبه‌ها  با تدریس دکتر انصاری‌فرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می‌گردد. علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و به‌عنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/virtualtums/issargaran

حسین علیشاری

چگونه تلفن همراه خاموش را پیدا کنیم؟

ش دسامبر 26 , 2020
امید خود را از دست ندهید؛ راهی برای پیدا کردن موبایل خاموش هست. اگر موبایل‌تان گم کردید وحشت نکنید. مهم نیست موبایل‌تان آندروید یا آیفون باشد، می‌توانید موبایل خاموش شده‌تان را پیدا کنید. البته که پیدا کردن موبایل روشن راحت‌تر از موبایل خاموش شده است و در مورد دوم شرایط […]

مورد علاقه کاربر

مطالب داغ