سومین جلسه کارگاه هنر هشتم با موضوع مهندسی فکر و اراده با حضور بیش از صد و پنجاه عضو هیئت‌علمی ،دانشجو و کارمند دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر محمدحسین انصاری‌فرد مدرس این کارگاه در ابتدا جلسات قبل را مرور کرد سپس گفت: طی تحقیقات به‌عمل‌آمده از آمریکایی‌ها در مورد داعش اغلب کسانی جذب این گروه شده‌اند البته در بخش تحصیل‌کرده‌ها کسانی بودند که در تخصص‌های پزشکی و علوم مهندسی واردشده بودند و از علوم انسانی چیزی نمی‌دانستند. سپس تأکید کرد که هنر هشتم ترکیبی است که باروح، فکر، اراده و تمام حرکات زندگی انسان سروکار دارد که به آن  مهندسی فکر و اراده هم گفته می‌شود. پس باهنر می‌توان فکر انسان‌ها را به طرفی سوق داد که آن‌گونه که می‌خواهید بدون هیچ اجباری رفتار کنند.

وی در ادامه گفت؛ هنر، نماد قدرت ذهن، تفکر و تمدن است و هر چه به جلوتر می‌رویم هنرهای جدید هنرهای قبل را هم در بردارد و پیشرفته‌تر می‌شود.

سپس ادامه داد در هنر هشتم دنیای علم به‌جایی می‌رسد که دیگران شمارا بهتر از خودتان می‌شناسند و چه‌بهتر اینکه ما از خودمان شناخت بهتری داشته باشیم و این هنر همراه با سیطره امپراتوری رسانه ایست. افرادی که در این هنر به سر می‌برند دائم در حال مطالعه و کسب اطلاعات جدید هستند. یکی از ارکان تحول در هر جامعه‌ای اعتماد توده‌های مردم به کسانی است که لیدر و پیشگام حرکت می‌شوند. کسانی که سیاستمدار هنر هشتمی هستند برایشان مهم نیست که درون توده‌های مردم ازلحاظ تفکر چه می‌گذرد زیرا بر این باورند که ۵/۲ تا ۶ درصد مخالفین حکومت و ۵/۲ تا ۶ درصد سردمداران حکومت، تعیین‌کننده هستند و جنگ همیشه بین این دو توده است و بقیه مردم دنباله‌رو این افراد هستند. درنتیجه انتخاب این ۵/۲ تا ۶ درصد باید با دقت و برنامه‌ریزی باشد.

در پایان دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران از حضور کاربران به‌خصوص اعضای محترم هیئت‌علمی ، کارکنان و دانشجویان و به ویژه از حضور و حمایت  دکتر رستمیان معاونت فرهنگی ، دکتر گتمیری مسئول کمیته امور هیئت‌علمی ایثارگران  و دکتر صادقیان مدیر فرهنگی دانشگاه  تشکر و قدردانی  کرد و در پایان به سؤالات مطرح‌شده از طرف کاربران پاسخ داده شد.

توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبه‌ها با تدریس دکتر پور نسائی ، کارگاه  پروپوزال نویسی سه‌شنبه‌ها با تدریس دکتر نخستین انصاری و کارگاه هنر هشتم پنج‌شنبه‌ها  با حضور دکتر انصاری‌فرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می‌گردد. علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و به‌عنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/virtualtums/issargaran

حسین علیشاری

مجموعه کارگاه های آموزش پروپوزال نويسي