ایام فاطمیه تسلیت و تعزیت باد

روایت شده که حضرت امیرالمومنین على علیه السلام بعد از دفن جسد حضرت فاطمه سلام الله علیها متوجه قبر حضرت رسول الله شد و عرض کرد: سلام بر تو اى رسول خدا از من و از جانب دختر عزیزت که به زیارت تو آمده است و در جوار تو و بقعه تو خوابیده است. خداوند او را در میان اهل بیت اختیار کرد که زودتر به تو ملحق گردد. تا آنجا که عرض نمود: یا رسول الله دخترت بر آنچه از ناحیه امت از ظلم و ستم و غصب حق واقع شده همه را به شما گزارش می دهد کیفیت حال را از خودش بپرس. چه بسیارغم ها که در سینه او روى هم نشسته بود که به کسى اظهار نمی نمود و به زودى همه را به عرض شما خواهد رسانید و خدا از براى او حکم خواهد کرد و او بهترین حکم کنندگان است.

مرحوم آیت الله گلپایگانی(ره) میفرمودند؛ اقامه عزا برای حضرت اباعبدالله(ع) تولّی است و اقامه عزا برای حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها هم تولّی است و هم تبرّی یعنی با تجلیل و بزرگداشت مادر سادات(س) دو حکم با هم اجرا میشود اشک برای حضرتش که سوره کوثر در شأن آن بانوی دو عالم نازل گردیده حجابهای ظلمانی را کنار میزند و دیده را به نور تجلیات حضرت حق جلّ و علا منور میسازد پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمودند فاطمه جان خداوند با خشم تو خشمگین میشود و با خشنودی ات خشنود میگردد.

حسین علیشاری

بیست و دومین جلسه کارگاه افزایش کیفیت زندگی با موضوع تفکر انتقادی با حضور بیش ا ز یکصد نفر از اعضای هیئت‌علمی ،دانشجویان و کارمندان دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد .

س دسامبر 29 , 2020
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر غزل پورنسایی مشاور روانشناسی پس از مرور سرفصل‌های جلسه قبل، به ادامه بحث پرداخت. وی  گفت؛ تفکر نقادانه افراد را از بتی که در ذهن در مورد دیگران شکل می گیرد بیرون می کشد و با ذکر حدیث […]

مطالب داغ