بیست و دومین جلسه کارگاه افزایش کیفیت زندگی با موضوع تفکر انتقادی با حضور بیش ا ز یکصد نفر از اعضای هیئت‌علمی ،دانشجویان و کارمندان دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر غزل پورنسایی مشاور روانشناسی پس از مرور سرفصل‌های جلسه قبل، به ادامه بحث پرداخت.

وی  گفت؛ تفکر نقادانه افراد را از بتی که در ذهن در مورد دیگران شکل می گیرد بیرون می کشد و با ذکر حدیث از امام علی(ع) که میفرمایند،دوست خود را در حد اعتدال دوست بدار، چرا که ممکن است روزی دشمنت شود و با دشمنت نیز در حد اعتدال دشمنی کن، زیرا ممکن است روزی دوست تو شود تاکید کرد که هر انسانی بجز معصومین(ع) ممکن الخطا هست.

وی ادامه داد یکی از آفت ها در تفکر نقادانه این است که اگر بخواهید ریزبین شوید منجر به عیب جویی خواهد شد و دیگر این که در مباحث عقیدتی نباید وارد شوید زیرا در بیشتر اوقات بی نتیجه است. در مباحثه بیشتر از مقدار معین جلوتر بروید تبدیل به مجادله می شود و یکی از مهمتیرین فواید این تفکر همدلی و اهل مدارا بودن است و اینکه خود را در جایگاه طرف مقابل قرار می دهید و بعد به نقد و بررسی می پردازید و یک سری از رفتارها محصول زمانی است که در آن قرار دارید.

دکتر پورنسایی یکی از عوامل مهم تخریب خانواده های را داشتن ماهواره بیان کرد و گفت؛ در ماهواره ناهنجاری هایی را نشان می دهند که در طول زمان برای افراد عادی می شود و این مورد خیلی اشتباه است و در نتیجه متذکر شد ما انسان ها محصول پرورش محیط هستیم.

در پایان دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن تشکر از ایشان متذکر شد پَروَنده های صوتی و تصویری کارگاه‌های مدیریت ایثارگران در سایت ایثارگران به آدرس   ISSAR.TUMS.AC.IR بارگذاری شده و دوستان می‌توانند در قسمت مربوط به کارگاه مباحثی که تاکنون گفته‌شده را دانلود کنند و در ساعت اداری می توانند با شماره تلفن ۶۶۴۷۵۰۵۵ تماس حاصل نمایند تا عضو گروه واتس اپ شوند.

توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبه‌ها با تدریس دکتر پور نسائی ، کارگاه  پروپوزال نویسی سه‌شنبه‌ها با تدریس دکتر نخستین انصاری و کارگاه هنر هشتم پنج‌شنبه‌ها  با تدریس دکتر انصاری‌فرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می‌گردد. علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و به‌عنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/virtualtums/issargaran

حسین علیشاری

هجدهمین جلسه رابطین ایثارگر با حضور دکتر عبدالرحمن رستمیان معاونت فرهنگی و مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران به‌صورت مجازی برگزار شد .

س دسامبر 29 , 2020

مطالب داغ