چهارمین جلسه کارگاه هنر هشتم با موضوع علم اناگرام و مزایای آن با حضور بیش از صد نفر از اعضای هیئت‌علمی ،دانشجو و کارکنان دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر محمدحسین انصاری‌فرد مدرس این کارگاه در ابتدا موضوع جلسات قبل را مرور کرد سپس گفت: یکی از مؤلفه های بسیار مهم آشنایی با علم اناگرام است. در این علم تیپ های شخصیتی افراد بر اساس ارتباط عاطفی، کارها، علایق، نگرانی ها و عواطف درونی که دارند مشخص می شود و از مهم ترین فواید علم اناگرام این است که درانتخاب افراد برای مشاغل و در زندگی شخصی برای ازدواج نقش مهمی دارد.

سپس ادامه داد افراد تا سه سالگی بخش عمده ای از خمیرمایه شخصیتیشان شکل می گیرد و تحت تاثیر محیط، خانواده، و بخشی هم ژنتیک است.  معمولاً افراد برایند پنج نفر از کسانی هستند که با آن ها ارتباط بیشتری دارند. برخی از رفتارها  اگر چهل روز تکرار شوند تکرار تبدیل به القاء می شود القاء تبدیل به باور و باور تبدیل به عقیده می شود.به تازگی محققان به این نتیجه رسیدند که بر اساس علم فیزیولوژی و علم روانشناسی ثابت شده که کودک دو ساله از نظر جذب اخلاقیات، جذب عادت ها و توجهات به اندازه یک جوان هجده ساله است و در این امر ژنتیک، تیپ های شخصیتی به عنوان زیرساخت، بسیار مهم است و این گونه شکل گیری تا سه سالگی است و بخشی از آن هم تا پنج سالگی ادامه دارد و در آخر تا دوازده سالگی به ثبات خواهد رسید. بنابراین برای تربیت فرزندانتان تا دوازده سالگی باید بسیار دقت کنید و بویژه برای دستیابی به شبکه های مجازی باید کنترل داشته باشید. پس بخش عمده ای از هنر هشتم را مطالعات، تحقیقات و افکارسنجی ها تشکیل می دهد.

وی در ادامه گفت؛ محققان بررسی کردند که تا سال ۲۰۴۵ میلادی دنیا در تسخیر شبکه های اینترنتی و ابر رایانه ها قرار خواهد گرفت و به طور مثال حتی کسانی که مسلط به علم پزشکی هم نباشند یک نانو چیپ در افراد بارگذاری می شود که شرایط جسمی آن ها را به طور دائم بررسی می کند. پس بنابراین علم اناگرام به گونه ای است که از همان دوران دبستان و دوره ای که شخصیت کاری و اجتماعی افراد شکل می گیرد افراد راکنترل می کند.

در پایان دکتراحسان مقیمی مدیر امور ایثارگران از حضور کاربران به‌خصوص اعضای هیئت‌علمی ، کارکنان و دانشجویان تشکر و قدردانی  کرد و در پایان به سؤالات مطرح‌شده از طرف کاربران پاسخ داده شد.

توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبه‌ها با تدریس دکتر پور نسائی ، کارگاه  پروپوزال نویسی سه‌شنبه‌ها با تدریس دکتر نخستین انصاری و کارگاه هنر هشتم پنج‌شنبه‌ها  با حضور دکتر انصاری‌فرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و به‌عنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/virtualtums/issargaran

حسین علیشاری

مجموعه کارگاه های آموزش پروپوزال نويسي