شانزدهمین جلسه کارگاه پروپوزال نویسی با موضوع راهنمای نگارش پروپوزال پژوهشی با حضور بیش ا ز یکصد نفر از اعضای هیئت‌علمی ،دانشجویان و کارمندان دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر نورالدین نخستین انصاری استاد تمام  دانشکده توان‌بخشی پس از مرور سرفصل‌های جلسات قبل به بیان تحقیقی که در توانبخشی به انجام رسیده بود پرداخت و گفت؛ در یک بیمارستانی که نوزادان به طور نارس به دنیا آمده اند، محققین علاقه مند به انجام بررسی ضایعه مغزی در این گونه نوزادان شدند. این تحقیق تقریباً حدود سه سال طول کشید و فقط توانستند سیزده نوزاد را با این مشخصات شناسایی کنند و گروهی که محققان کنترل کردند گروهی بود که همسان سازی شده بودند و علت های مختلف در این نوع بیماران مورد بررسی قرار گرفت و به این نتیجه رسیدند که می تواند در هفته اول از دوران بارداری این ضایعه اتفاق افتاده باشد و در ادامه تحقیق در مورد نحوه نگهداری افراد سالمند در منزل برای شکستگی های ران و لگن تشریح کرد که نتیجه ها نشان می دهد شانس این نوع شکستگی در منزل یازده برابر بیشتر از سالمندانی است که در منزل خود محیط پیرامون را ایمن می کنند.

وی در ادامه گفت؛ هر تحقیقی یا هر دیزاینی دارای نقاط ضعف و قوت و یا مزایا و معایب است و هیچ تحقیقی کامل نیست که معمولاً محققین باید با آن ها آشنایی داشته باشند و اگر محققان بخواهند تحقیق دقیق تری داشته باشند از طرح کیس کنترل استفاده می کنند، زیرا مزایای آن نسبت به معایب آن بیشتر است و در طرح های کیس کنترل و اپیدمیلوژی افراد به دنبال پیدا کردن رابطه علت و معلول هستند و در طرح کیس کنترل این رابطه بیشتر پیدا می شود.

سپس به شرح تحقیق کوهورت و مراحل آن پرداخت و گفت؛ برعکس کیس کنترل، علت و ریزفاکتورها موجود است و محقق سعی می کند علت را بر اساس ریزفاکتورها بسنجد.

در پایان تفاوت های طرح کوهورت و کیس کنترل را شرح داد و انواع طرح کوهورت؛ طرح کوهورت آینده نگر یا همزمان، طرح کوهورت تاریخی یا ناهمزمان و طرح کوهورت گذشته نگر را توضیح داد و به سؤالات مطرح‌شده از طرف کاربران پاسخ داده شد.

دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن تشکر از شرکت کنندگان متذکر شد پَروَنده های صوتی و تصویری کارگاه‌های مدیریت ایثارگران در سایت ایثارگران به آدرس   ISSAR.TUMS.AC.IR بارگذاری شده و علاقه مندان می‌توانند در قسمت مربوط به کارگاه مباحثی که تاکنون گفته‌شده را دانلود کنند.

توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبه‌ها با تدریس دکتر پور نسائی ، کارگاه  پروپوزال نویسی سه‌شنبه‌ها با تدریس دکتر نخستین انصاری و کارگاه هنر هشتم پنج‌شنبه‌ها  با تدریس دکتر انصاری‌فرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و به‌عنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/tums3/isargaran

حسین علیشاری

طرح خانه مهربانی توسط دفتر امور ایثارگران و با همکاری معاونت فرهنگی، معاونت توسعه و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا میشود.

ی ژانویه 10 , 2021
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ در این طرح دفتر امور ایثارگران با همکاری معاونت فرهنگی، معاونت توسعه ودانشکده دندانپزشکی در نظر دارد با مشارکت کلیه اعضای هیئت علمی وکارکنان دانشگاه از طریق اهدای وسایل خانگی مازاد به تامین  بخشی از نیازها کار کنان نیازمند […]

مطالب داغ