در بیست و چهارمین جلسه کارگاه مجازی افزایش کیفیت زندگی تاکید شد قرار گرفتن در یک محیط استرس زا باعث می شود که فرد دچار وسواس فکری شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران ؛ بیست و چهارمین جلسه کارگاه افزایش کیفیت زندگی که با موضوع وسواس فکری و با حضور بیش از صد نفر از کاربران به صورت مجازی برگزار شد دکتر غزل پورنسائی مشاور روانشناسی گفت؛ فردی که دچار وسواس فکری است  خودش از تمامی رفتارهایش اطلاع دارد ولی در جلوگیری از آن ناتوان است.

وی ادامه داد؛ در هنگام مشاوره از کلماتی که بار معنایی جنسی دارند باید اکیداً ممانعت کرد و مشاور و مراجعه کننده در هیچ شرایطی نباید صحبت های عاطفی بین یکدیگر بیان کنند و یکی از نکات خیلی مهم این است که روانشناس تحت هیچ حالتی نباید مراجعه کننده خود را لمس کند( چه همجنس و چه غیر همجنس) زیرا ممکن است این کار بار عاطفی به میان بیاورد و راه درمان مسیر خود را به بیراه بکشاند.

دکتر پورنسائی اضافه کرد ،  قرار گرفتن در یک محیط استرس زا باعث می شود که فرد دچار وسواس فکری شود، حال اینکه محیط می تواند خانواده، محل کار و یا میان دوستان باشد،

در پایان دکتراحسان مقیمی مدیر امور ایثارگران از حضور کاربران به‌خصوص اعضای هیئت‌علمی ، کارکنان و دانشجویان تشکر و قدردانی  کرد و به سؤالات مطرح‌شده از طرف کاربران پاسخ داده شد.

توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبه‌ها با تدریس دکتر پور نسائی ، کارگاه  پروپوزال نویسی سه‌شنبه‌ها با تدریس دکتر نخستین انصاری و کارگاه هنر هشتم پنج‌شنبه‌ها  با حضور دکتر انصاری‌فرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و به‌عنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/tums3/isargaran

حسین علیشاری

مجموعه کارگاه های هنر هشتم