هنر هشتم هنر ذهن یا به عبارتی دیگر هنر هشتم هنر هوشمندی است و کسانی که ضریب هوشی بالایی دارند می توانند از این هنر بهره مند شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران؛ دکتر محمدحسین انصاری فرد مدرس کارگاه هنر هشتم که به صورت مجازی برگزار شد گفت؛

IQ یا ضریب هوشی شاید حداکثر ۲۵ درصد از موفقیت افراد را تضمین می کند و ۷۵ تا ۸۰ درصد موفقیت افراد بستگی به کروشن های دیگری دارد که در اصطلاح به آن ها گفته می شود کروشن های هشت گانه و طبیعی است که IQ زیربنای تمام کروشن ها قرار گیرد. زیرا افراد تا با هوش نباشند نمی توانند در این هنرهای هشت گانه سطح بالایی را بدست آورند.

هنرهای هوشمند هشت گانه عبارتند از؛ بهره هیجانی، تدبیر و دور اندیشی، بهره رسانی، بهره معنوی، سلامت جسمانی، اجتماعی بودن افراد، هوشمندی مالی( یعنی افراد اهل حساب و کتاب باشند تا اسیر کلاهبرداری و گرفتاری های مالی نشوند.) و کسانی که بتوانند این هفت هوشمندی را مدیریت و کنترل کنند از هوشمندی هشت گانه بهره میبرند و افرادی موفق هستند

اما همه این مطالب که گفته شد به معنی خوشبختی نیست. خوشبختی این است که کسی بتواند از موفقیت هایش در مسیر اهداف مثبت استفاده کند.

وی در ادامه گفت؛ افراد هوشمند وقتی می خواهند با دو بال اطلاعات و ارتباطات پرواز کنند باید در سه حوزه سرآمد باشند و در سطح جهانی باید به این مسائل اشراف کامل داشته باشند؛  حوزه سازمان شناختی(اقوام، دوستان و محیط کار) جامعه شناختی وجهان شناختی

عوامل مؤثر بر سلامت و خوشبختی یک خانواده عبارتند از؛ فضای حاکم بر روابط پدر و مادر و فضای حاکم بر روابط بین والدین و فرزندان، در این بین نیازهای فرزندان به چند بخش عاطفی، مادی، حمایتی و منزلتی تقسیم می شود. روابط حاکم در بین فرزندان بسیار مهم است و تأثیرپذیری و تأثیرگذاری والدین نسبت به اقوام و دوستان در روابط فرزندان بسیار مؤثر است. همچنین دکتر انصاری فرد در ادامه اصول تفاهم بین پدر و مادر؛ درک تفاوت های زن و مرد، رعایت حریم ها و حساسیت ها و بویژه خط قرمزها، درک نیازها، صبوری و تحمل و توجه به نسبی بودن حق را به طور کامل شرح داد.

در پایان به سؤالات مطرح‌شده از طرف کاربران پاسخ داده شد و دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران ضمن تشکر از شرکت کنندگان متذکر شد کارگاه پروپوزال نویسی به اتمام رسیده و پَروَنده های صوتی و تصویری کارگاه‌های مدیریت ایثارگران در سایت ایثارگران به آدرس   ISSAR.TUMS.AC.IR بارگذاری شده و علاقه مندان می‌توانند در قسمت مربوط به کارگاه مباحثی که تاکنون گفته‌شده را دانلود کنند.

توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبه‌ها با تدریس دکتر پور نسائی ، و کارگاه هنر هشتم پنج‌شنبه‌ها  با تدریس دکتر انصاری‌فرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای روم ، هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و به‌عنوان میهمان وارد شوید. skyroom.online/ch/tums3/isargaran

حسین علیشاری

مهم‌ترین اتفاق‌های دنیای فناوری در سال ۲۰۲۰: نخستین سال کرونایی تاریخ

ش ژانویه 23 , 2021