آخرین جلسه کارگاه مجازی افزایش کیفیت زندگی با حضور دکتر بیگلر معاونت محترم توسعه وبا موضوع انواع وسواس ها و راه های درمان آن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران ؛ بیست و پنجمین جلسه کارگاه افزایش کیفیت زندگی در ادامه موضوع وسواس فکری و با حضور بیش از صد نفر از کاربران به‌صورت مجازی برگزار شد. دکتر غزل پور نسائی مشاور روانشناسی در ابتدا سرفصل های جلسه قبل را مرور کرد و در ادامه انواع وسواس را  تشریح کرد و گفت؛ انواع وسواس عبارتند از: وسواس آلودگی، وسواس تقارن، وسواس نظم و ترتیب، وسواس جنسی، وسواس وارسی کردن و وسواس مذهبی است.

ایشان ادامه داد بیشتر افراد ترجیح می دهند گام اولیه درمان در منزل انجام شود زیرا تمایل ندارند به مرکز مشاوره مراجعه کنند اما زمانی که فرد متوجه شد که درمان در منزل پاسخگو نیست باید به مراکز مشاوره مراجعه کند و مهمتیرن نکته در این نوع درمان چه در منزل و یا مرکز مشاوره این است که حتماً باید قبل از آن دارو درمانی انجام شود.

وی تاکید کرد : روش های درمان در قدم اول شناسایی محرک هایی است که باعث ایجاد اظطراب در فرد می شود و اولویت بندی آنها و یاداشت کردن اقدامات است . سپس ادامه داد بهترین درمان وسواس فکری این است که وقفه در محرک ها ایجاد کنیم یعنی اعمالی را که انجام می دهیم و به آن ها وسواس داریم به کندی و با دقت بیشتر انجام دهیم، قدم بعدی اقدامی که انجام دادیم را با زبان خودمان تکرار کنیم . مثلا بله من درب را بستم و در انتها به فکر منفی جواب دندان شکن بدهیم

در پایان دکتر مقیمی از مسئولین دانشگاه به ویزه دکتر رستمیان معاون محترم فرهنگی و دکتر بیگلر معاونت محترم توسعه که از برگزاری کارگاه حمایت و پشتیبانی کردند و همچنین از خانم دکتر پورنسایی وتمامی کاربران تقدیر و تشکر کرد.

توضیح اینکه کارگاه هنر هشتم پنج‌شنبه‌ها  با حضور دکتر انصاری‌فرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و به‌عنوان میهمان وارد شوند. skyroom.online/ch/tums3/isargaran

حسین علیشاری

انتصاب دکتر عبدالرحمان رستمیان به سمت رئیس مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ

چ ژانویه 27 , 2021