انتصاب دکتر عبدالرحمان رستمیان به سمت رئیس مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه در حکمی دکتر عبدالرحمان رستمیان را به مدت ۲ سال به سمت رئیس مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران ؛ دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه در حکمی دکتر عبدالرحمان رستمیان را به مدت ۲ سال به ریاست مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ منصوب کرد.

متن حکم به این شرح است؛

جناب آقای دکتر عبدالرحمان رستمیان

دانشیار محترم دانشگاه

با سلام و احترام

با عنایت به تخصص، تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به مدت ۲ سال به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ منصوب می گردید. انتظار میرود با تعامل سازنده با سایر مراکز تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و بهره مندی از توان پژوهشگران موفق آن حوزه و جلب همکاری اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه علاوه بر تدبیر امور نسبت به برنامه ریزی جهت امور زیر تا حصول نتیجه اهتمام ویژه مبذول فرمایید:

• عملیاتی نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم متناسب با مأموریت های آن مرکز تحقیقات
  • برنامه ریزی با هدف حمایت بیشتر از پژوهش های محصول محور، کاربردی و با هدف حل مسائل حوزه سلامت کشور
  • ارتقاء جایگاه پژوهش های مرکز تحقیقات در سطح بین الملل

امید می رود مرکز تحقیات آسیب دیدگان جنگ با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت، به حرکت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین شده ادامه دهد.

از درگاه خداوند متعال نوفیق شما را در انجام امور محوله خواستارم.

دکتر عباسعلی کریمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران