جشنواره ورزشی ایثارگران به مناسبت دهه فجر برگزار میشود

به گزارش روایط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امورایثارگران؛ در نشست روز سه شنبه ۱۱ بهمن ماه کمیته ورزشی که با حضور دکتر پورمحمدیان مدیر دانشجویان شاهد و ایثار گر و دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران و آقای دیرنده و بقیه اعضای کمیته ورزشی ایثارگران برگزار شد مقرر شد جشنواره ورزشی ایثار گران با شرکت ایثار گران به صورت مجازی و حضوری برگزار گردد.

در ابتدا قرآن مجید تلاوت شد. سپس مدیر امور ایثارگران ضمن خوش‌آمد گویی به حاضرین و تبریک ولادت حضرت فاطمه سلام الله علیها و روز گرامیداشت مقام مادر و همچنین ایام مبارک دهه فجر  به بحث فعالیت‌های ورزشی در روزهای کرونایی پرداخت.
وی گفت: در وضعیت فعلی امکان برگزاری تمرینات و مسابقات ورزشی به صورت حضوری و گسترده فراهم نیست و نمی دانیم این شرایط چه زمانی برطرف می شود لذا  به این تصمیم رسیدیم که خانواده‌ها را ترغیب کنیم که در خانه فعالیت ورزشی کنند و به صورت ترکیبی مجازی و حضوری مسابقاتی را  طراحی کنیم

در ادامه پس از بحث و بررسی اعضای حاضر در جلسه تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:

۱-مقرر گردید طی مکاتبه ای موضوع به واحدها اطلاع رسانی شود

۲- مقرر گردید به کلیه شرکت کنندگان یکدست لباس ورزشی اهداء گردد.

۳-مقرر گردید رشته های ورزشی ذیل در ۲ بخش قهرمانی و همگانی برگزار می گردد:

در بخش قهرمانی تنیس روی میز و پرتاب بستکبال و در بخش همگانی پرتاب حلقه و فریزبی برای خانمها و آقایان بر گزار شود .

همچنین مسابقات شطرنج بصورت آنلاین برای آقایان و بانوان با مسئولیت جناب آقای ابراهیم زاده و جناب آقای حبیب زاده برنامه ریزی و اجرا گردد.

۴-مقرر گردید مقررات فنی توسط سرپرستان فنی و اجرایی هر رشته به همراه زمانبندی مسابقات حداکثر تا چهارشنبه ۱۵/۱۱/۹۹ ارائه گردد.

۵-نحوه ثبت نام توسط پیامک به اطلاع ایثارگران خواهد رسید.

حسین علیشاری

مجموعه کارگاه های هنر هشتم