فراخوان شرکت در مسابقات ورزشی بزرگداشت دهه مبارک فجر

ویژه کارکنان و اعضای هیئت‌علمی ایثارگر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امورایثارگران؛ به مناسبت بزرگداشت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی ویژه اعضای هیئت‌علمی و کارکنان ایثارگر دانشگاه در دو بخش خواهران و برادران برگزار  می‌شود همچنین آن دسته از عزیزان ایثارگر که مایل به شرکت در این مسابقات هستند می‌توانند از تاریخ ۱۹/۱۱/  ۹۹ تا ۲۵/۱۱/۹۹  از طریق اینجا ثبت‌نام کنند و یا به‌صورت حضوری به دفتر امور ایثارگران این مرکز مراجعه و نسبت به تکمیل فرم ثبت‌نام اقدام نمایند.

توضیح اینکه: زمان برگزاری مسابقات از تاریخ۲۶ بهمن تا ۳ اسفند ۱۳۹۹ بوده و هر متقاضی مجاز به شرکت در یک‌رشته انفرادی و یک‌رشته مجازی است و در پایان به کلیه شرکت‌کنندگان یکدست لباس ورزشی اهدا خواهد شد.

جدول مسابقات به شرح ذیل است:

*لطفاً توجه کنید:

– فقط ایثارگران شاغل در دانشگاه مجاز به شرکت در مسابقات می‌باشند.

– شرکت‌کنندگان مجاز به انتخاب یک‌رشته ورزشی حضوری و یک‌رشته مجازی هستند.

– حضور شرکت‌کنندگان ۱۵ دقیقه قبل از شروع مسابقه الزامی و تأخیر حداکثر بیش از ۵ دقیقه از زمان اعلامی شروع مسابقات به‌منزله انصراف از شرکت در مسابقه است.

تذکر: به همراه داشتن یکی از اوراق شناسایی معتبر (کارت ملی، کارت پرسنلی، کارت جانبازی، گذرنامه، شناسنامه عکس‌دار) برای کلیه متقاضیان در زمان برگزاری مسابقات الزامی است.

حسین علیشاری

برگزاری نهمین کارگاه مجازی هنر هشتم با حضور اعضای هیئت علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه

س فوریه 9 , 2021
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران؛ دکتر محمدحسین انصاری فرد مدرس کارگاه هنر هشتم پس از مرور سر فصل های گذشته گفت: یکی از نکات بسیار مهم در روانشناختی که در موفقیت ما می تواند مؤثر باشد فاصله بین محل کار تا منزل است. به […]