انتقالی در نیمسال دوم سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰

0

با عرض سلام و خسته نباشید

اینجانب مهشید مجیدی فرزند آزاده و جانباز ۴۰ درصد هستم. در حال گذراندن ترم اول خود در رشته پرستاری دانشکده ساوه هستم.با درخواست انتقالی بنده برای گذراندن ترم ۲ به بعد در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت شده است.نکته حائز اهمیت این است که از قرار معلوم ترم جدید دانشگاه تهران از بهمن ماه شروع می شود.در صورتی که امتحانات ترم دانشکده ساوه تا ۱۴ اسفند ماه طول می کشد.بنده ثبت نامم را در سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام داده ام.در مورد تداخل برنامه دو دانشگاه چه باید بکنم ؟ و اینکه واحد هایی که در ساوه خوانده ام دیگر در تهران نخوانم؟

• مهشید پرسش شده 3 ماه قبل
  • آخرین ویرایش 3 ماه قبل
  • You must to post comments
کلمه کلیدی
Accepted/Unaccepted
0

سلام و روز بخیر پاسخ شما را باید ستاد دانشجویان شاهد ایثارگر بدهد ولی به طور کلی و عقلی منطقی باید توجه داشت که این موضوع برای افراد انتقالی و میهمان طبیعی است فرد ذینفع باید خودش را همآهنگ کند زیرا دانشگاه مبدا و مقصد نمی تواند برنامه تمام دانشجویان را با داشجو متقاضی میهمان یا انتقال همآهنگ کند موفق باشید.

• You must to post comments
از نتایج1 نمایش