با سلام

احتراماً به استحضار می‌رساند که اینجانب دکتر نادر شکیبا مرام از جانبازان و آزادگان جنگ تحمیلی و جزء مشمولین بند “ز” ماده 44می باشم. بنده  فارغ التحصیل رشته فارماسیوتیکس  در مقطع  ph.D  از دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستم که از خرداد ماه سال 91 به عنوان هیات علمی متعهد خدمت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز مشغول بکار می باشم. در مدت این 7 سال 2 بار در فراخوان دانشگاهها شرکت نمودم که متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی اهواز از پذیرفتن بنده امتناع کردند و بعد از پی گیری از طریق وزارت بهداشت و درمان نتیجه ای نگرفتم. طبق بند “ز” دانشگاهها مکلفند حد اقل 10 در صد اعضای هیات علمی مورد نیاز خود را از مشمولین این بند استخدام کنند که در فراخوان بهمن 94  دانشگاه علوم پزشکی اهواز می بایست 13 نفر از مشمولین این بند را استخدام کنند. در این فراخوان در رشته‌ای که من شرکت کردم و حتی در سایر رشته‌های دیگر از مشمولین بند “ز” کسی شرکت نکرد. سپس  به بنده اطلاع دادند که شما در بین متقاضیان (افراد غیر ایثارگر) رشته فارماسیوتیکس نفر دوم شده‌اید و شما پذیرفته نشدید، در حالیکه بنده از شرط سنی و رقابت با افراد معمولی معاف می باشم. بعد از آن از طریق وزارت بهداشت و درمان پیگیری نمودم ، که جواب این وزارت این است که “می دانیم حق با شماست ولی دانشگاه شما را رد کرده است”.ضمناً نامه ها و مستندات خود را به شورای عالی انقلاب فرهنگی فرستادم که باز هم شورای عالی انقلاب فرهنگی تا این لحظه هیچ جوابی  ندادند و من را بلاتکلیف گذاشتند. بنده برای بار سوم هم امسال در فراخوان خواستم شرکت کنم که معاونت آموزشی دانشگاه گفتند که شرکت نکنید و یا اهواز را انتخاب نکنید زیرا که دانشگاه مایل به جذب شما نمی‌باشد ولی علیرغم این گفته ها من باز هم شرکت کردم. لذا از شما تقاضای رسیدگی و راهنمایی دارم.

در بند(ز) ماده(44) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران آمده است:

دانشگاه‌ها و مراکز و مؤسسات آموزشی و پژوهشی و وزارتخانه‎های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مکلفند حداقل ده درصد(10%) اعضای هیئت علمی مورد نیاز خود را از بین جامعه ایثارگران شامل رزمندگان با بیش از شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، جانبازان بالای بیست و پنج درصد (25%)، آزادگان بالای سه سال اسارت، فرزندان جانبازان بالای پنجاه درصد(50%)، فرزندان شهداء و فرزندان آزادگان با بیش از سه سال اسارت که دارای مدرک دکترای تخصصی مورد تأیید وزارتخانه‎های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‎باشند، حسب مورد از طریق استخدام و یا موافقت با انتقال کارکنان دیگر دستگاه‌ها یا تبدیل وضعیت کارکنان غیر هیئت‌علمی تأمین و از ابتداء آنان را به صورت عضو هیئت علمی رسمی قطعی با احتساب سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی مرتبط و تأثیر آن در پایه و مرتبه علمی بدون الزام به رعایت شرط سنی و آزمون استخدام نمایند.

مسئولیت اجرای این حکم به طور مستقیم بر عهده وزراء و رؤسای دستگاه‌های مذکور است.

مقامات یاد شده در این خصوص، خود مجاز به اتخاذ تصمیم می‎باشند. احکام و امتیارات این بند شامل اعضاء هیئت علمی فعلی دارای شرایط فوق نیز می‎شود.

با کمال تشکر: نادر شکیبا مرام

• نادر شکیبا مرام پرسش شده 2 ماه قبل
  • آخرین ویرایش 1 ماه قبل
  • You must to post comments