دکتر انصاریفردگفت: اصلی ترین رکن در هر جامعه منابع و ظرفیتهای آن است که بزرگترین آن ظرفیت نیروی انسانی در کشور است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران؛ دکتر محمدحسین انصاریفرد مدرس کارگاه هنر هشتم پس از مرور سرفصلهای گذشته گفت: ما در جامعه ای که زندگی می کنیم از یک طرف تحت تأثیر عواملی قرار می گیریم که به آن حکومت گفته می شود که دارای اجزای مختلفی مانند: دولتمردان، قوانین و مقررات، ساختارها و دارایی ها است. همچنین رکن دومی که در جامعه وجود دارد و حکومت ها با آن تعریف می شوند ملت(مردم) هستند که تشکیل می شود از: خانواده، تشکل ها( انجمن، اتحادیه و احزاب و…)، نهادها( پارلمان، شوراها و نظام ها و…).
وی گفت: در جامعه دو گروه نخبگان و خبرگان خیلی مهم هستند. نخبگان به کسانی گفته می شود که افراد باهوش، خبره و دانایی هستند ولی خبرگان علاوه بر این موارد کارآموزده و مهارت هم دارند و آخرین رکن در هر جامعه منابع و ظرفیت ها است که بزرگترین آن ظرفیت نیروی انسانی در کشور است که بخش عمده ای از آن در اختیار دولت است.
سپس در ادامه گفت: دولت ها در پنج حوزه فعالیت دارند که شامل: سیاستگذاری، برنامه ریزی، حمایت، هدایت و نظارت است. وی تاکیدکرد در جامعه ای که زندگی می کنیم ملت، دولت و اجزای دولت تحت تأثیر عوامل مؤثر بر جامعه قرار می گیرند و این عوامل عبارتند از: فرهنگ ملی، وضعیت تاریخی( انقلاب، جنگ داخلی و…)، جایگاه بین المللی، سیاست های حکومت، شرایط نسل و اقتضائات بین المللی .
دکتر انصاری فرد در ادامه گفت: انقلاب اسلامی که در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسیده است مراحلی را طی کرده که این طی این مراحل شامل تمام کشورهای انقلابی می باشد و دلیل آن هم فضای حاکم بر مردم و جوامع انقلابی است و معمولاً کسانی در این انقلاب ها به قدرت می رسند که به آن ها میانه رو های عقل گرا می گویند و معمولاً یک سری از افرادی که انقلاب کردند و شعارهای هیجانی دادند و وقتی می بینند که میانه روهای عقل گرا نمی توانند مطالبات تندروها را برآورده کنند خودشان پر حرارت و تحول خواه جایگزین آن ها می شوند و این دسته تا حدود نسبتاً زیادی حاکمیت را در دست می گیرند ولی این حرکات تند و پر حرارت باعث زخمی شدن جامعه می شود و مردم به سوی حاکمیت لیبرال های رفاه طلب و مخالف تنش و تشنج می روند که کمتر تنش و درگیری داشته باشند.
وی در ادامه به بحث تغییرات نسلی پرداخت و گفت: انقلابیون فداکار، ایثارگر، با انگیزه و پرشور که خیلی تحولات ایجاد کردند و بسیاری از غیر ممکن ها را ممکن ساختند مانند: ایثارگران دوران دفاع مقدس که با دستان خالی عملیات های بزرگی را انجام دادندکه در تاریخ ملی ما ماندگار شدند. بعد از آن آقازاده ها روی کار می آیند و رفاه زده های طلبکار از انقلاب شکل می گیرند و بعد نوادگان کنجکاو و پرسشگر به میدان می آیند که از رفاه طلبی آقازاده ها خوششان نمی آید و این کنجکاوی ها فاصله ای را به وجود می آورد بین انقلابیون و نوادگان پرسشگر که در این بین نسل متأثر از تحولات جهانی شکل می گیرد.
در چنین شرایطی در هر حکومتی یک سری موافقین با هر قیمت و هر شرایطی وجود دارند و طیف دوم، مخالفین حکومت هستند که اغلب این افراد یا زخم خورده از انقلاب هستند یا کسانی هستند که به هر دلیل خسته شده اند از حکومت و بقیه دنباله رو هستند.
سپس گفت: اکنون ما یک جامعه ایده آل و خوب را در نظر می گیریم و همان طور که گفته شد هسته جامعه را خانواده تشکیل می دهد و هسته خانواده را هم زوج ها تشکیل می دهند و اینک به بررسی ارکان یک زوج و خانواده خوشبخت می پردازیم.این دسته از زوج ها و خانواده ها افرادی هستند که از وقت گذراندن با هم لذت می برند، درباره احوالات روز یکدیگر از هم می پرسند، به هم اعتماد دارند، در زمان نیاز به کمک کردن به هم فکر می کنند، به دیدگاه های هم احترام می گذارند، یکدیگر را در تصمیمات خود شرکت می دهند، عشق و علاقه را بین هم بروز می دهند، ارتباط غیر کلامی( نگاه کردن ) با هم برقرار می کنند، به حکایت گذشته ی هم اهمیت می دهند و دوست دارند بشنوند، حاضر هستند خود را در دفاع از هم به خطر بیندازند و به هم اعتماد به نفس می دهند و از هم تعریف و تمجید می کنند.
در پایان دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران از مسئولین بهویژه دکتر عبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی و دکتر محمود بیگلر معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه که از برگزاری کارگاه حمایت و پشتیبانی کردند و همچنین از دکتر انصاریفرد و تمامی کاربران تقدیر و تشکر کرد و یادآور شد لیست اعضای هیئتعلمی داخل و خارج از دانشگاه که در این کارگاه شرکت کردند برای معاونت فرهنگی ارسال خواهد شد و از این طریق گواهی به آدرس الکترونیکشان ارسال میشود و ی در خصوص کسب گواهی ضمن خدمت برای کارکنان دانشگاه گفت: کارکنان پسازاینکه مشخصات خود را ارسال و در پیش آزمون و پست آزمودن شرکت کردند لیست آنها برای معاونت توسعه ارسال خواهد شد .
توضیح اینکه کارگاه هنر هشتم پنجشنبهها با حضور دکتر انصاریفرد از ساعت۲۰ تا ۲۱ برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و بهعنوان میهمان وارد شوند. skyroom.online/ch/tums3/isargaran